Sverige fortsätter sitt EM-kval borta mot Georgien.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Bäckströms unga landslag ska spela igen. Slog Moldavien enkelt i fredags. Eftersom de redan förlorat en hemmamatch mot Nordmakedonien är det press på laget att vinna igen här. Tycker Sverige har ett rätt så spännande lag, framför allt offensivt:
Nanasi, WIlliot Swedberg, Ayari, Lahdo och Vilhelmsson spelar alla på en rätt hög nivå. Ytterbackarna Joe Mendes och Noah Persson är hyfsat offensivt lagda.

Bakåt ser det inte lika starkt ut namnmässigt. Bäckström spelar dessutom lite mer slaskigt med en 4-3-3/4-2-3-1-uppställning om vi jämför med a-landslaget.

Georgien på uppgång

Ska inte säga att jag har järnkoll på Georgien, framför allt inte U21-landslaget. Men att det är en nation på frammarsch med ett par bra spelare är uppenbart. Gjorde det dessutom bra i sommarens U21-EM.

Förlorade mot Nederländerna i första kvalmötet, så precis som Sverige är de lite pressade att få till en seger. Som bekant bara gruppsegraren som är garanterad avancemang. De tre bästa grupptvåorna når också mästerskapet, medan övriga tvåor får kvala sig in. Så det här är en viktig match där båda nog vill ha segern.

Bäckström är en offensivt lagd tränare och med ett såhär skickligt offensivt lag i ett utgångsläge där de behöver vinna gillar jag överspelet. Georgien svårbedömda, men kan definitivt se dem göra mål också.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip