bet365 livestreamar Getafe-Athletic Bilbao. Se alla La Liga-matcher & 140,000 matcher & event per år live i din mobil, dator eller surfplatta som kund hos bet365 .

På Coliseum Alfonso Perez tar Getafe emot Athletic Bilbao i den spanska La Liga, där vinnaroddset 2,30 erbjuds på hemmalaget. Det är en öppen och svår match i utgångspunkt, men marknaden har ändå reagerat felaktigt, i mitt tycke, med tanke på vad som har hänt under veckans ligaomgång - där båda lagen har spelat sina respektive matcher. Denna match behöver inte alls bli någon målsnål historia utan det finns en stor sannolikhet att vi får se mål från båda sidorna.

I stället för att marknaden går ner på "över"-odds och att båda lag gör mål så har marknaden gjort tvärtemot. Det är konstigt, enligt mig, med tanke på hur båda lagen har spelat i mitten av veckan. Både Getafe och Athletic Bilbao har både gjort mål och släppt in mål och framförallt inte visat något starkt försvarsspel. Med rejäla slarvningar i backlinjen från båda lagen och med de offensiva kvalitéerna i båda trupperna ska det inte erbjudas en bra bit över dubbla pengar på att båda lag gör mål.

För Getafe är svinduktiga på att göra mål och ett av få lagen i La Liga som har 3 (!) forwards som de kan lita på. Alla lag har en liten svacka under säsongen och Getafe hade sin nyligen då de inte klarade av att göra mål på Valencia borta och sedan Leganes hemma. Men därefter studsade de tillbaka och spelade 1 - 1 senast borta mot Espanyol - som är svåra att göra mål på nu igen. I den matchen valde den hyllade tränaren Pepe Bordalas att vila anfallaren Jorge Molina, så att bänkspelaren Angel Rodriguez kunde komma in och göra mål. Det gjorde han också.

Getafe har ett lyxproblem, i jämförelse med många La Liga lag som desperat är i behov av en målspura, där Getafe har Jaime Mata och Jorge Molina på topp. Angel Rodriguez brukar göra inhopp och även spela i cupen och nästan alltid hotar han motståndarna och oftast också gör mål. Så det ska mycket till för att Getafe, som parkerar på en fjärde plats i tabellen, inte ska lyckas göra mål hemma med dessa kvalitéer i spetsen, på Athletic Bilbaos försvar.

Det såg inte alls stabilt ut i 3 - 2 vinsten hemma för Athletic Bilbao mot Levante, där det bjöds på en straff och ingen markering alls på Erick Cabaco i straffområdet, som kunde nicka in och kvittera till 2 - 2. Iker Muniain fixade en straff på övertid, som han satte själv så tre viktiga poäng kammades hem.

Därmed har Bilbao tre vinster i rad. Se här:

La Liga: 3/4, 2019
Athletic Bilbao 3 - 2 Levante

La Liga: 29/3, 2019
Girona 1 - 2 Athletic Bilbao

La Liga: 16/3, 2019
Athletic Bilbao 2 - 0 Atletico Madrid

En av anledningarna till att det har gått så bra för Athletic Bilbao är att de har börjat spela en mycket offensivare och trevligare fotboll. Man kan inte klandra tränaren Gaizka Garitano för att ha börjat bygga laget bakåt och att han spelade en defensiv och extremt tråkig fotboll, där Athletic Bilbao knappt anföll utan bara fokuserade på omställningar och kontringar. Men man kan klandra marknaden för att inte ha noterat att den tråkiga tiden är över. Det har sett helt annorlunda ut på de tre senaste matcherna, där Athletic Bilbao har gjort 2 + 2 + 3 mål framåt. Sju mål på tre matcher vittnar om Athletic Bilbaos förändring.

Lagen möttes i november 2018 denna säsong och då slutade mötet 1 - 1. Även förra säsongen slutade det oavgjort på Coliseum Alfonso Perez. Den gången skrevs siffrorna 2 - 2. Jag ser ingen som helst anledning, med tanke på hur båda lagen spelar för tillfället och med tanke på de offensiva kvalitéerna i trupperna, att det ska erbjudas över dubbla pengar på att vi ska få se båda lagen göra mål. Där har inte marknaden anpassat sig alls kring hur det har gått på sistone för dessa lag.

Så jag finner ett stort värde i oddset 2,30 på att båda lag gör åtminstone ett varsitt mål i matchen och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset 2,30 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos Bethard & FastBet .

---
Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Vitorino Antunes, Bruno, Djene Dakonam, Damian Suarez, Mathias Olivera, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Dimitri Foulquier, Jorge Molina & Jaime Mata.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Iago Herrerin, Inigo Cordoba, Yeray Alvarez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Mikel San Jose, Dani Garcia, Oscar de Marcos, Raul Garcia, Ibai Gomez & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip