De regerande La Liga mästarna Atletico Madrid har ett enkelt möte framför sig när de ska gästa Getafe i ligaspelet. Getafe har bara nätat en gång under de fem inledande omgångarna och förlorat samtliga matcher. Formen är urusel. I helgen blev det en storförlust - mot nykomlingar Rayo Vallecano. Pinsamt. Atletico Madrid ångar i vanlig ordning på och ligger på en andra plats i tabellen, bakom ärkerivalerna Real Madrid. Då just inget talar för Getafe ska detta bara bli en parkpromenad för Atletico Madrid.

Redan förra säsongen såg det riktigt illa ut för Getafe, som klarade sig kvar till slut med fyra poängs marginal. Till deras försvar ska det sägas att förlusterna har kommit mot Valencia, Sevilla och stormakten FC Barcelona. Dock är det långt ifrån hela sanningen. De två senaste förlusterna har inkasserats mot Elche på hemmaplan och Rayo Vallecano på bortaplan - utan att Getafe ens har gjort något mål. Lättare blir det inte direkt heller att bryta ner det försvaret som är det mest stabila i La Liga.

Atletico Madrid kommer att få en tuff uppgift med att försvara titeln. Dock har säsongen börjat bra, med segrar över Celta Vigo och Elche, innan det blev 2 - 2 mot Europa League mästarna Villarreal. En ny seger togs därefter mot Espanyol. I helgen spelade de mållöst i ett alltid lika svårt möte mot Athletic Bilbao. Anfallaren Joao Felix frågade domaren om han är galen och fick sitt andra gula kort, med kvarten kvar att mötet. Han är avstängd men med Antoine Griezmann och Luis Suarez på topp är det ingen fara.

I Getafe saknas Mauro Arambarri och Sabit Abdulai, samt att Vitolo inte får spela mot sin moderklubb, pga klausulen i lånetavtalet. Med tanke på Getafes usla start, där det finns knappt några ljusglimtar, löper de en stor risk för ytterligare ett nederlag. Atletico Madrid har varit framgångsrika i offensiven och bör inte ha några bekymmer mot Getafe. Odds på att mästarna Atletico Madrid reser sig efter poängtappet senast är för bra för att motstå. Därmed blir det ett spel på en rak Atletico Madrid seger i matchen.

Speltips Getafe - Atletico Madrid:
2 - odds 1.72 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Juan Iglesias, Djene Dakonam, Stefan Mitrovic, Jorge Cuenca, Mathias Olivera, Nemanja Maksimovic, Florentino Luis, Carles Alena, Jaime Mata & Jose Macias.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Jose Gimenez, Stefan Savic, Kieran Trippier, Yannick Carrasco, Hector Herrera, Marcos Llorente, Angel Correa, Antoine Griezmann & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip