bet365 livestreamar matchen.

På Coliseum Alfonso Perez har Barcelona som uppgift att vända den negativa bortaspel trenden när de ska ta sig an Getafe. Marknaden har fullständigt spårat ur, i mitt tycke, där det erbjuds nästan dubbla pengar på en rak Barcelona seger. Det är absolut inte självaste sannolikheten, med tanke på att Barcelona har en världsspelare, även utan Messi, på samtliga positioner i startelvan. Getafe är inte heller lika duktiga på att försvara sig som förra säsongen och därmed finns det stort värde på Barcelona.

Getafe inledde denna säsong med att förlora 0 - 1 mot Atletico Madrid. Sedan dess har Getafe fyra kryss och en vinst, där de har släppt in mål i samtliga matcher. Detta är inget positivt tecken, med tanke på att försvaret var deras starkaste sida förra säsongen, i kombination med att Jaime Mata, Jorge Molina och Angel Rodriguez, samtliga anfallare, presterade. Getafe kommer till denna match från en åter igen mindre bra insats i försvaret mot Valencia, där Getafe släppte in tre mål.

Förvisso var det starkt av Getafe att vända ett 1 - 3 underläge till en kvittering på bortaplan, men det var mot Valencia, som fortfarande är i gungning sedan tränarbytet. Även om Getafe är starka på hemmaplan så blir detta en helt annan uppgift. Att möta Barcelona är aldrig en lätt uppgift och i synnerhet inte när ett lag har defensiva bekymmer. Den främsta anledningen till oddsökningen är att Barcelona återigen får klara sig utan Leo Messi, som drog på sig en ny mindre allvarlig skada.

Om vi tittar på Barcelonas anfallare så är det inga dåliga namn direkt. Det är Luis Suarez, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele och den nya publikfavoriten Ansu Fati. Ingen av dem är givetvis lika vass som Messi, men samtliga är tillräckligt bra ersättare för att klara av Getafe borta. Just bortaspelet är något som har varit Barcelonas akilleshäl. Denna säsong har de ingen seger i La Liga på bortaplan, där de har förluster mot Bilbao med 0 - 1, kryss mot Osasuna med 2 - 2 och förlust mot Granada med 0 - 2.

Denna trend kommer att vända förståss - annars riskerar Ernesto Valverde och hans team att avgå inom kort. Marknaden öppnade på 1.43 i odds på en rak Barcelona seger och ligger för närvarande på en bit över dubbla pengar. Det är alldeles för högt med tanke på att Barcelona, även utan Leo Messi, ska ha goda chanser till att vinna matchen. Barcelona vinner matchen oftare än varannan gång. Därmed lägger jag ett spel på att Barcelona steppar upp och tar samtliga tre poäng, till fina 2.08 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Allan Nyom, Bruno, Djene Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Jason, Jaime Mata & Angel Rodriguez.

Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Clement Lenglet, Junior Firpo, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Arthur Melo, Carles Perez, Luis Suarez & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip