Någon hög underhållning tvivlar jag starkt på att vi får se när Getafe och FC Barcelona drabbas samman på Coliseum Alfonso Perez, i den spanska La Liga. Getafe är kända för att spela hårt, fult och ultradefensivt - med en förhoppning att anfallarna ska stå för individuell skicklighet. Något tabellettan Barca lätt kan sätta stopp för, då laget har varit sjukt effektiva i försvaret.

Tränaren Quique Sanchez Flores har lyckats väl med Getafe, under de senaste månaderna. Laget har lyckats plocka poäng i sju av de nio senaste omgångar. Kontraktet är långt ifrån säkrat då det bara är tre poäng ner till Valencia och Espanyol - som är på nedflyttningsplatserna. Två gånger om höll Getafe nollan mot Sevilla och Athletic Bilbao innan det blev en bortaförlust mot Real Sociedad sist med 0 - 2.

Barcelona har kanske en liten formdipp, i och med att laget har misslyckats med att hitta nätmaskorna två gånger om. Först i Copa del Rey semifinalen mot ärkerivalen Real Madrid. Därefter i ligamötet, också på Camp Nou, när Girona kom på besök. Det blev en mållös tillställning. Defensiven har varit bäst med bara 9 insläppta mål på 28 försök. Målvakten Marc-Andre ter Stegen förtjänar beröm. På resande fot har Barca varit svåra att bryta ner.

Håller Barca en ny nolla?

I och med att båda lagen är stabila i försvaret bör detta inte bli något målkalas. Barcelona är en given tabelletta men Getafe kommer värna om poängen. Därmed blir det ett spel på att vi får se noll, ett eller två fullträffar totalt i matchen.

Speltips Getafe - Barcelona:
Under 2,5 mål - odds 1.71 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip