bet365 livestreamar matchen.

Det skiljer hela 20 poäng mellan Getafe och Celta Vigo när lagen drabbas samman på Coliseum Alfonso Perez i Madrid, i den spanska La Liga. Getafe ligger i skrivandets stund på en fjärde plats i tabellen medan Celta Vigo krigar för sin överlevnad och ligger fyra från slutet - med tre poäng ovanför nedflyttningen. Med tanke på hur svårslagna Getafe har varit mot de lättare lagen på hemmaplan ger jag Celta Vigo ytterst liten chans till att överhuvudtaget kunna plocka med sig några poäng hem.

Detta möte är viktigt för Getafe, eftersom de har en poäng upp till Sevilla och en poäng ner till Atletico Madrid. Dessutom har Getafe två poäng ner till tabellsexan Real Sociedad, så det är riktigt tajt kring platserna 3-7 i tabellen - där Valencia inte heller får räknas bort. Till denna match får Getafe tillbaka Allan Nyom och Marc Cucurella, som är ordinarie i startelvan. Getafe har haft en lysande säsong, där de har lyckats hålla nollan mot de flesta sämre lagen i La Liga. Det kan de göra även mot Celta Vigo.

För gästerna har ett stort avbräck i anfallsstjärnan Iago Aspas, som är avstängd till denna match. Mittfältaren Denis Suarez är skadad, men inte alls lika stort avbräck som Aspas. Celta Vigo har en fin form med två vinster och två kryss. Ändå tycker jag att kreativiteten har saknats i anfallsspelet. Senast blev det målllöst mot Granada. Det kommer att bli ännu svårare att göra mål på Getafe, som är skickliga på att försvara sig med samtliga spelare och som spelar hårt - något som inte alls passar Celta Vigo.

Det är en klar fördel till Getafe, som är det bättre laget och som kommer till matchen från en imponerande 1 - 0 seger borta över hemmastarka Mallorca. Då Celta Vigo släpper in en massa mål på bortaplan blir det svårt att stå emot ett Getafe lag, som har fyra bra anfallare. Jag räknar med att Celta Vigo får stora problem och att de inte klarar av uppgiften utan sin stora stjärna. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.85 på att Getafe tar samtliga tre poäng i mötet och lägger ett spel på en rak etta i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Getafe:
David Soria, Mathí­as Olivera, Erick Cabaco, Djené Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Allan Nyom, Jaime Mata & Jorge Molina.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Jeison Murillo, Nestor Araujo, Lucas Olaza, Filip Bradaric, Okay Yokuslu, Rafinha, Santi Mina, Fedor Smolov & Pione Sisto.
---

This is the stats tab
This is the post tip