bet365 livestreamar matchen.

Getafe har återigen hittat formen hemma på Coliseum Alfonso Perez, när de tar emot, tabelltrean Granada, som är nykomlingar i La Liga. Efter tio spelade omgångar (minus El Clasico mötet som ställdes in) så är det alltså Granada som ligger i toppen av tabellen. På hemmaplan är Granada fortfarande lika starka som de har varit i inledningen av säsongen, men på bortaplan har de börjat tappa poäng. Att åka till Coliseum Alfonso Perez och möta Getafe är en extrem uppgift, utöver det vanliga.

Förutom målskyttarna Jorge Molina och Jaime Mata så finns även Angel Rodriguez disponibel hos Getafe, som är ett av få lagen i La Liga med lyxproblem i anfallsspelet. Getafe var förra årets stora överraskning i La Liga. Denna säsong har inte alls börjat lika bra, men ändå har de på sistone prestera bra på hemmaplan, där det är erkänt svårt att göra mål på dem. Getafe har två vinster på tre senaste hemmamatcher, där förlusten kom mot Barcelona. Det i sig är inte fy skam. Segrarna har kommit mot Mallorca med 4 - 2 och 2 - 0 mot Leganes. Det är viktigt att målskyttarna har kommit igång igen när Granada kommer på besök.

En av de stora anledningarna till Granadas framfart är att de har varit starka i defensiven. På hemmaplan har de endast släppt in ett mål på fem matcher. På bortaplan, dock, har det inte varit lika stabilt. Där släpper Granada in i snitt nästan två mål per match. Den statistiken håller inte mot Getafe, som ytterst sällan går av planen hemma utan att ha nätat. Granada själva är duktiga på att göra mål och har gjort flest mål på bortaplan av alla i La Liga, men detta är en helt annan utmaning at ta sig an.

Getafe är grymma på att försvara sig och har sina tre anfallare som presterar och gör mål, så det kommer att bli svårt för Granada att behålla sin tabelledning efter detta tuffa bortamöte. Granada har varit väldigt starka, både framåt och bakåt, och fått ut maximalt av sin potential sedan de flyttades upp från andra divisionen i Spanien. Jag tippar dock på att Granadas "fall" inleds på Coliseum Alfonso Perez, där Getafe blir för svåra, och lägger ett spel på en rak Getafe seger i matchen till 1.92 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Leandro Cabrera, Allan Nyom, Jason, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Marc Cucurella, Angel Rodriguez & Jaime Mata.

Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, Domingos Duarte, German Sanchez, Jose Antonio Martinez, Yan Eteki, Maxime Gonalons, Ismail Koybasi, Victor Diaz, Adrian Ramos, Roberto Soldado & Darwin Machis.
---

This is the stats tab
This is the post tip