bet365 livestreamar matchen.

Vi har ett toppmöte på Coliseum Alfonso Perez. Tabellfyran Getafe tar emot Real Madrid, i en match där gästerna är favoriter till cirka dubbla pengar. Marknaden anser inte att denna match ska bli något målkalas och det är väl främst för att Getafe inte släpper in så många mål hemma. Däremot har Getafe hela tre anfallare som faktiskt gör mål. När självaste Real Madrid dock kommer på besök med en glödhet Benzema som drar laget är jag övertygad om att det kommer att smälla från båda håll.

Getafe har ett lyxproblem. I jämförelse med många La Liga lag som desperat är i behov av en målspruta har Getafe Jaime Mata och Jorge Molina på topp. Angel Rodriguez brukar göra inhopp och även spela i cupen och nästan alltid hotar han motståndarna och oftast också gör mål. Så det ska mycket till för att Getafe, som parkerar på en fjärde plats i tabellen, inte ska lyckas göra mål med dessa kvalitéer i spetsen, även på Real Madrids försvar, som ständigt byter startspelare.

Getafe kommer från en 3 - 0 seger hemma mot Sevilla där Jaime Mata gjorde ett och Jorge Molina gjorde två mål i matchen. Dock blev den hyllade mittbacken Djene Dakonam utvisad på övertid. Han fick ett direkt rött kort och är avstängd i detta toppmöte. Det är en rejäl försvagning i defensiven som redan saknar backen Vitorino Antunes på grund av skada.

Real Madrid har gjort mål i alla matcher sedan konungens återkomst, tränaren Zidane, som har lyft laget rejält. Mest imponerande är att se Benzema som krigar för laget och gör mål. Det blev hela tre mål hemma mot Athletic Bilbao. Benzema fick med sig spelare som Modric och Asensio som höjde sitt spel, åtminstone för denna match. Jag tror många fler kommer att haka på "Benzema-effekten" och höja sig för att visa att de ska ta en plats i startelvan nästa säsong.

Med Jaime Mata och Jorge Molina på topp i Getafe samt Benzema och Vazquez/Asensio/Bale/Isco/Diaz i Real Madrid kommer vi att få se mål från båda sidorna. Lagen möttes i öppningsmatchen denna säsong, som Real Madrid vann hemma med 2 - 0. Sedan dess har Getafe växt och nu har laget tre anfallare som gör mål så det ska bli mål även från deras sida, minst två gånger på tre försök. Marknaden erbjuder 1,75 i odds på att vi får se båda lag göra mål och det är av stort värde, i mitt tycke.

Själva oddset 1,75 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Bruno, Damian Suarez, Ignasi Miquel, Leandro Cabrera, Mathias Olivera, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Hugo Duro, Jorge Molina & Jaime Mata.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Keylor Navas, Dani Carvajal, Nacho, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Isco, Casemiro, Federico Valverde, Gareth Bale, Karim Benzema & Brahim Diaz.
---

This is the stats tab
This is the post tip