Unibet livestreamar matchen.

På Coliseum Alfonso Perez blir det med största sannolikhet fullsatt då två Madrid klubbar drabbas samman när Getafe tar emot Real Madrid. Marknaden förutspår ett tufft möte och erbjuder en bit under dubbla pengar på en rak Real Madrid seger. Det är något jag alltid tackar och tar emot, såvida inte motståndarna heter Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla eller Valencia - för de övriga lagen är inte ens i närheten av samma högsta nivå. Efter tre raka kryss har det blivit dags för Real Madrid att vinna igen.

Om Real Madrid ska vara med i toppen och utmana Barcelona om en ligatitel, vilket är Real Madrids högsta prioritering enligt tränaren Zidane, så måste det bli en seger här. Real Madrid är redan två poäng bakom ettan Barcelona i tabellen, som i sin tur ska möte jumbon Espanyol i Derbi Barceloni. Efter att ha spelat 1 - 1 borta mot Valencia, mållöst borta mot Barcelona och mållöst hemma mot Athletic Bilbao har Real Madrid visat enorm styrka i sin defensiv. Nu ska bara offensiven komma igång också.

Totalt har det blivit 10 segrar, 7 oavgjorda matcher och en förlust på 18 spelade La Liga matcher. Första halvan av säsongen var därmed bra, men Real Madrid måste resa sig till sin högsta nivå för att fortsätta vara med. Det är de kapabla till. Mot Getafe har inte Real Madrid haft några större problem, eftersom de inte har förlorat mot dem under de elva senaste inbördesmatcher. Senast blev det mållöst när lagen möttes på Coliseum Alfonso Perez, men nu ska Real Madrid bara göra mål. Det måste de!

Inte för att Getafe på något sätt har varit lätta att göra mål på. Tvärtom. De har varit starka, speciellt på hemmaplan, där de endast har släppt in 7 mål på 9 matcher. Fast detta påminner mig om Alaves matchen, som också bara hade släppt in 2 mål på hemmaplan innan Real Madrid kom på besök. Den matchen slutade 2 - 1 till Real Madrid. Getafe har lyckats med att bara släppa in ett mål på de fem senaste hemmamatcher, men motståndarna har bara varit de sämre lagen i La Liga.

När Real Madrid kommer på besök är det alltid något alldeles extra, för alla lag i Spanien. Getafe kommer till matchen från en 0 - 1 förlust borta mot Villarreal, som ändå visade att det går att göra mål på Getafe. Det borde för övrigt ha blivit fler Villarreal mål än så. Till denna match kommer Getafe utan avstängde Mathias Olivera samt att Kenedy, Enric Gallego och Markel Bergras är skadade. Jaime Mata och Jorge Molina har inte varit lika heta denna säsong med totalt åtta ligamål tillsammans.

När det gäller Real Madrid saknas Eden Hazard och Marco Asensio fortfarande, medan lagkaptenen Sergio Ramos har dragit på sig fem gula kort och missar matchen. Han är ett avbräck givetvis, även om de får en annan general tillbaka i Casemiro från avstängning. Dock har Real Madrid bra ersättare som ska klara av att ersätta Ramos defensiva roll. De offensiva kvalitéerna är det gott om och det är bara en tidsfråga innan Real Madrid återigen börjar ösa in mål. Jag tror att vi får se det redan i detta möte.

Därmed lägger jag ett spel på att Real Madrid vinner matchen, till 1.90 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Allan Nyom, Leandro Cabrera, Djene Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Faycal Fajr, Jaime Mata & Angel Rodriguez.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Raphaël Varane, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Isco, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip