Champions League laget Sevilla är en liten favorit att segra borta på Coliseum Alfonso Perez mot Getafe i La Liga. Sevilla har ett par skador och lite Corona i truppen. Dock är det inget som ska hindra dem från att fortsätta spela offensivt och gå för en seger. Precis som Sevilla har även Getafe förstärkt truppen till denna säsong, i syfte att vara mer farliga i sina offensiva utflykter. Marknaden tippar på ett målfattigt möte. Med tanke på vilka kvalitéer det finns hos båda lagen kan detta möte i stället bli målrikt.

Bara för att Getafe misslyckades med att näta i premiären mot Valencia, trots att de fick spela med en man mer i hela matchen, betyder det inte att de är uddlösa. Den nya tränaren Michel har fått in Carles Alena, Sandro Ramirez, Stefan Mitrovic, Dario Poveda, Diego Conde, Vitolo och Jose Macias. Getafe fick en straff emot sig som Carlos Soler satte efter tio minuter. Med 74 % bollinnehav skapade Getafe massor av målchanser, men lyckades inte få bollen in i mål. Förlusten var inte helt rättvis.

Sevilla har släppt Sergi Gomez, Franco Vazquez, Tomas Vaclik, Aleix Vidal och Sergio Escudero, för att göra plats åt Erik Lamela, Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Rafa Mir och svensken Ludwig Augustinsson. Även Sevilla fick spela med en man mer i nästan hela matchen, då Luca Zidane blev utvisad för Rayo Vallecano. Youssef En-Nesyri satte en straff samt att Erik Lamela nätade två gånger om i 3 - 0 segern. Lucas Ocampos och Oliver Torres är skadade medan Bono, Suso och Ivan Rakitic sitter i karantän.

Av någon oklar anledning väntas detta bli ett möte med få mål. Valencia kom undan med blotta förskräckelsen senast mot Getafe, som har en bättre chans att näta på hemmaplan. Dessutom har Getafe värvat offensiva spelare för att lyckas ännu bättre med målskyttet. I Sevilla finns det en drös av målskyttar, på alla delar i planen. Dessutom verkar anfallarna redan är i högform.

Över/under linan är satt på 2 mål. Därmed lägger jag ett spel på över 2 mål på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid exakt två mål i mötet. Det blir alltså en förlust vid mållöst eller ett mål totalt och vinst vid tre mål eller fler i matchen.

Speltips Getafe - Sevilla:
Över 2 mål - odds 2.04 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Erick Cabaco, Mathias Olivera, Vitolo, Stefan Maksimovic, Mauro Arambarri, Carles Alena, Sandro Ramirez & Enes Unal.

Preliminär startelva - Sevilla:
Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Joan Jordan, Fernando Reges, Oscar Rodriguez, Alejandro Gomez, Erik Lamela & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip