Vi är framme i kvartsfinaler, match 1 av 2, där Getafe börjar med att ta emot Valencia på Coliseum Alfonso Perez. Ju närmare finalen lagen kommer desto bättre startelvor får vi se på planen. Marknaden ser Getafe som en pytteliten favorit till seger, men i övrigt är det ett öppet möte - något jag är helt enig om. Däremot har marknaden bestämt sig för en extrem målsnål match, vilket jag inte är ett dugg enig om, med tanke på hur båda lagen har spelat både i den spanska La Liga och i Copa del Rey.

Vare sig Getafe eller Valencia har haft några större problem med att göra mål på sistone. Tvärtom.

Getafe är ett av få lag i hela världen som har tre anfallare som gör mål. Häromdagen rekade jag en rak etta på Getafe mot Alaves, där anfallarna Jaime Mata och Jorge Molina gjorde två mål vardera. Matchen slutade 4 - 0. Även inhopparen Angel Rodriguez fick en kvarts speltid och han har gjort mål för Getafe i den spanska cupen. I de två senaste cupmatcherna har han gjort ett mål i vardera match. Tränaren Jose Bordalas har därmed ett lyxproblem när han ska ta ut startelvan mot Valencia.

Även Valencia har hittat en lysande form med målskyttet. I cupen besegrades Sporting Gijon med 3 - 0 och i ligan vände Valencia ett 0 - 1 underläge till en 2 - 1 seger, borta mot Celta Vigo. Så formen är god hos Valencia, som gör en massa mål framåt. Däremot har försvaret tappat rejält. I 1 - 1 matchen hemma mot Real Valladolid såg det blekt ut bakåt. Valencia hade svårt att täppa till ytorna och med det försvararbetet som visades upp kommer de att få stora problem mot Getafe.

Lagen har redan mötts i ligan denna säsong och då vann Valencia med 1 - 0 borta. Dock har Getafe kommit igång med målskyttet ordentligt sedan dess. För att ha någon chans att ta sig vidare från kvartsfinalen måste Getafe göra mål på Valencia. Med tanke på den formen som Getafe har i nuläget kommer de också att lyckas med det.

Därmed ser jag ingen anledning till att det erbjuds en bit över dubbla pengar på att vi ska få se mål komma från båda hållen. Åtminstone ska båda lagen har goda chanser till att göra minst ett varsitt mål i möte. Det finner jag en stor sannolikhet i och lägger ett spel, till 2,15 i odds på att vi ska få se båda lag göra mål. Oddset finnes hos FastBet eller Bethard .

---
Bekräftad startelva Getafe: Leandro Chichizola, Damian Suarez, Djene, Bruno Gonzalez, Leandro Cabrera, Francisco Portillo, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Antunes, Angel Rodriguez & Jaime Mata.

Bekräftad startelva Valencia: Jaume, Toni Lato, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Ruben Vezo, Kang-In Lee, Daniel Parejo, Daniel Wass, Ferran Torres, Santi Mina & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip