Tabell trean Getafe fortsätter att gå som tåget när de tar sig an Valencia hemma på Coliseum Alfonso Perez i den spanska La Liga. Med tre raka segrar, utan något insläppt mål, har Getafe hittat en drömform där de spelar bara bättre och bättre för varje match. Pepe Bordalas har byggt laget bakifrån och sett till att det är jobbigt och fysiskt att möta Getafe. Svårast av allt är att göra mål på dem. Det kommer inte bli enkelt för Valencia heller, som sliter med bortaspelet och har en massa spelare borta.

Efter krossen mot Real Madrid, där Getafe fick se sig besegrade med siffrorna 0 - 3 kom det en nytändning. Getafe hade spelat lysande innan Real Madrid matchen, men steppade upp något ytterligare efteråt. Det blev segrar med 3 - 0 borta mot Leganes, 1 - 0 hemma mot Betis och senast blev det 2 - 0 borta mot svårspelade Bilbao. 6 mål framåt och inga insläppta mål vittnar om Getafes fantastiska form. Men den fina formen har de alla möjligheter i världen att slå ett Valencia lag med problem.

Det handlar inte bara om att Valencia har haft det svårt när de inte har spelat hemma på Mestalla. Det handlar även om att mittbacken Ezequiel Garay utgick skadad senast och är borta resten av säsongen. Daniel Wass och Francis Coquelin drog på sig sina femte gula kort och båda missar matchen. Sedan tidigare är mittfältaren Denis Cheryshev skadad, samt yttern Manu Vallejo och högerbacken Cristiano Piccini - där Valencia har ersätt honom genom att låna in Alessandro Florenzi från Roma.

I den senaste bortamatchen i ligan blev det en 1 - 4 förlust mot Mallorca för Valencias del. Därefter har de spelat i den spanska cupen, där de blev utslagna mot Granada borta med 1 - 2. Tränaren Albert Celades valde att ställa upp med den bästa möjliga startelvan - ändå blev det en förlust. Det blir oerhört svårt för Valencia att undvika ytterligare en förlust på bortaplan, när Getafe krossat allt i sin väg nu. Därmed finner jag ett värde i odds 2.06 på att Getafe tar en rak seger i matchen.

Själva oddset finnes hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Mathias Olivera, Xabier Etxeita, Djene Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Allan Nyom, Jaime Mata & Jorge Molina.

Bekräftad startelva Valencia:
Jaume Domenech, Alessandro Florenzi, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Carlos Soler, Ferran Torres, Rodrigo Moreno & Maxi Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip