Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Coliseum där Getafe och Valencia drabbas samman. Det brukar bli kortrika tillställningar när dessa två gäng möts. Marknaden erbjuder vidöppna odds, när det kommer till 1x2-vinnarspelet. Däremot behöver inte detta möte alls bli något målsnålt. Tvärtom finns det goda möjligheter till en underhållande fotboll, mellan två lag som parkerar i mitten av tabellen, på lika många poäng.

Förutom att båda lagen har 19 poäng efter 15 omgångar har de även en identisk målskillnad, som är 17:20. Det innebär att de båda snittar strax över ett mål per match, men också att de släpper in en hel del. Gemensamt har de också att de har en ligaförlust i ryggen, men att de har steppat upp och vunnit i veckan då Copa del Rey har spelats mot sämre motstånd.

Tränaren Jose Bordalas har förbättrat årets upplaga av Getafe, som i tre raka säsonger har slutat på en 15:e plats i tabellen. Borja Mayoral har öst in mål, hela 8 gånger. Det är bara Antoine Griezmann i Atletico Madrid och Jude Bellingham i Real Madrid som har nätat fler gånger. I sjukstugan finns Jose Angel Carmona, Mauro Arambarri och Enes Unal medan tre försvarare i form av Omar Alderete, Diego Rico och Damian Suarez är avstängda.

Även Valencia saknar en nyckelspelare i försvaret, i form av lagkaptenen Jose Gaya. Tränaren Ruben Baraja har i övrigt en stark trupp, med Hugo Duro i högform med 7 fullträffar för säsongen. Han nätade även sist mot Girona. Dock har Valencia svårt att hålla tätt. Inhopparen Cristhian Stuani hade inga bekymmer med att hitta hål i backlinjen och nätade två gånger om för Girona sist. Att nolla Getafe blir svårt, då bortafacit är uselt också.

Mål från båda sidor?

Då båda lagen har anfallsvapen i massor är sannolikheten stor att vi får se minst ett varsitt mål från båda gängen. Därmed blir det ett spel på att båda lagen hittar nätmaskorna i matchen. Till en bra bit över dubbla pengar i odds. Det kör vi på!

Speltips Getafe - Valencia:
Båda lag gör mål. Odds 2.22 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip