Åttondelsfinal nummer ett av två där vi har ett möte på Coliseum Alfonso Perez. Getafe tar emot Valladolid och marknaden, som håller på och sjunker redan nu på hemmalaget, erbjuder nästan dubbla pengar på en rak etta. Det är ett generöst odds, med tanke på att Getafe är det bättre laget, som dessutom har en bättre form. Så Getafe ska ha större chanser till att gå segrandes ut detta första möte än varannan gång så det är ett klart värde på en Getafe seger i den spanska cupen.

Copa del Rey är en bra möjlighet för spelare som spelat färre minuter i ligan att få chansen och visa att de också är redo. Detta gäller bland andra Valladolidmålvakten Yoel Rodriguez som inte har spelat någonting i spanska La Liga denna säsong - men i cupen får han förtroende. På vägen mot åttondelsfinalen har han dock släppt in mål i båda möten mot Mallorca. Just det faktum att släppa in mål är dessvärre något Valladolid har gjort extremt ofta på sistone - i sju raka matcher i rad har de släppt in mål.

Valladolid kommer till mötet från en 0 - 1 förlust hemma mot Rayo Vallecano, där Valladolid dessutom hade bekymmer med att göra mål. Borta mot Getafe kommer det bli betydligt svårare att göra mål, samtidigt som det blir ännu svårare att hålla nollan. För Getafes del går det mycket bra i ligaspelet och de parkerar på en sjunde plats. De kommer från en förlust hemma mot Barcelona med 1 - 2, men insatsen var mycket väl godkänd. Det gick inte att missa att spelarna faktiskt trodde på en kvittering och var nära ett antal gånger att faktiskt fixa krysset - men Marc-Andre Ter Stegen stod i vägen.

Innan Barcelona matchen hade Getafe tre raka segrar hemma. I Copa del Rey slog de Cordoba senast med siffrorna 2 - 1 och 5 - 1, där Getafe visade upp ett anfallsrik och rolig fotboll. Getafe och Valladolid möttes i början av denna säsong på just Coliseum Alfonso Perez, i ett möte som slutade mållöst. Dock har Getafe sedan dess hittat en fantastisk form, medan Valladolid har tappat fokus i försvarsarbetet och släpper in mål mot allt och alla.

I och med detta ska Getafe ha en större chans att vinna hemma mot Valladolid och koppla greppet om denna åttondelsfinal. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,85 på en rak hemmaseger och lägger ett spel på Getafe hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Getafe: Leandro Chichizola, Damian Suarez, Bruno Gonzalez, Ignasi Miquel, Dimitri Foulquier, Ivan Alejo, Mathieu Flamini, Sebastian Cristoforo, Robert Ibanez, Sergio Guardiola & Samuel Saiz.

Bekräftad startelva Valladolid: Yoel Rodriguez, Moi, Mohammed Salisu, Joaquin Fernandez, Javi Moyano, Ivi Lopez, Borja Fernandez, Anuar, Daniele Verde, Duje Cop & Leonardo Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip