Unibet livestreamar matchen.

På Coliseum Alfonso Perez tar Getafe emot Valladolid, i ett möte där hemmalaget är klara favoriter. Marknaden tror på ett målsnål möte och har förlitat sig helt på de senaste matcherna i spelet kring om båda lagen kommer att göra mål. Det erbjuds nämligen en bra bit över dubbla pengar på att båda lagen lyckas med detta. Mötet handlar om två bra La Liga lag - inte två världslag som är defensivt starka som Atletico Madrid och Juventus. Så det finns ett stort värde i oddset att vi får se båda lagen näta.

Den stora anledningen till det höga oddset på att båda lagen gör mål i söndagens lunchmatch i La Liga är för att Getafe har varit starka i sin defensiv. Under de fem senaste matcherna har Getafe endast släppt in ett mål, som kom i 1 - 1 mötet borta mot Espanyol. I mitt tycke har det varit väldigt nära ett insläppt mål i samtliga övriga matcher, så det är ingen överdrift att säga att Getafe har haft turen på sin sida. Bollen är rund och i slutändan jämnas sådant ut, vilket väl kan ske i mötet mot Valladolid.

En annan anledning till att oddset är högt på att båda lag gör mål är för att Valladolid inte har gjort något mål på fyra raka matcher i La Liga. Den sviten kommer självklart inte att vara för evigt, med tanke på den speltrupp som Valladolid har. Med Enes Unal, Sergio Gardiola och Sandro Ramirez som anfallare ligger ett mål runt hörnet. Valladolid har haft extremt bra lägen att göra mål, men hade oturen på sin sida. Det har varit väldigt mycket stolpe ut för Valladolid. Detta kommer också att vända.

Getafe har dessutom spelat en Europa League match i veckan, hemma mot Krasnodar som slutade 3 - 0. Då Getafe inte var helt klara ställdes de upp med ett bra lag, så det finns en del trötta ben. Det är ett perfekt tillfälle för Valladolid att bryta sin negativa trend och för Getafe att släppa in mål - för så bra försvar har de inte, i mitt tycke. Det går att bryta ner dem. Getafe själva har tre anfallare som levererar så chansen är 50-50 till att vi ska få se båda lagen göra minst ett varsitt mål i matchen.

Då marknaden erbjuder hela 2.55 i odds på att båda lagen gör mål i matchen kan jag inte motstå ett spel.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Mathias Olivera, Leandro Cabrera, Djene Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Francisco Portillo, Jaime Mata & Jorge Molina.

Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Federico Barba, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Pedro Porro, Waldo Rubio, Michel Herrero, Joaquin Fernandez, Oscar Plano, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip