Båda lagen gör mål blir mitt spel i lördagens tidiga allsvenska match mellan Sundsvall och Kalmar FF.
Finns till bra odds på bet365 .

2-0-förlust mot Sirius. 1-1 mot Bajen och 2-2 mot IFK Norrköping. Det är Kalmars resultat hittills den här säsongen. Förutom att de själva misslyckades att näta mot Sirius i premiären så har båda lagen gjort mål i bägge matcherna. I den matchen borde Kalmar verkligen ha gjort mål sett till chanserna som skapades. Tycker laget har en spännande offensiv med Viktor Elms tyngd, Rasmus Elms fot, Romarios finess och de unga spelarnas fart. Någonstans i kulisserna frustar El Kabir - en striker som rimligtvis borde bli bättre för varje vecka som går.

Under Magnus Pehrssons ledning så vill Kalmar försöka ha ett eget spel. Tror inte de dyker upp i Sundsvall med en alltför negativ inställning. Uppträdde defensivt i andra halvlek mot Bajen, men då handlade det om att slå vakt om först ledning och sedan den poäng de hade.

Sundsvall har 2-2 mot DIF, 3-1-seger mot MFF och 3-1-förlust mot Elfsborg hittills. Båda lagen har gjort mål i samtliga matcher alltså. Spelar den fotboll vi numera förknippar med klubben: Passningsorienterat (stundtals väl omständigt?) och med vassa poängspelare i Hallenius och Sema. Kommer säkerligen försöka ta tag i matchen på hemmaplan, där de sällan går mållösa.

Ser framför mig en rätt trevlig matchbild med ett bolltrillande Sundsvall mot ett omställningsjagande Kalmar. Smålänningarna är bättre på hemmaplan än konstgräs, men de bör ändå ha tillräckligt för att såra Sundsvall. Giffarna går sällan mållösa från Norrporten.

1-1?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.83 bet365

This is the stats tab
This is the post tip