SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sundsvall tar emot Ljungskile på fredagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
2.00 hos bet365 .

Blir en fin uppvärmning inför CL-matcherna det här.
Bortalaget LSK har haft över 2,5 mål i sju av tio matcher hittills.
Siffran för Sundsvall är fem av tio.
Det är tvåan mot trean vad gäller antal snittmål/match som möts.

Så statistiken för ett överspel ser bra ut. Vad gäller Sundsvall har jag varit inne på det tidigare:
- De är betydligt bättre framåt än bakåt. Bara Degerfors har gjort fler mål, men sju lag har släppt in fler mål.
- Blev under förra säsongen och inför den här av med ett gäng spelare. Kanske framför allt defensivt då de tappade i stort sett alla målvakter, försvarare och defensiva mittfältare. Fått in Superettans kanske vassaste striker i Pontus Engblom. Tillsammans med Blomberg och Berg bildar han ett starkt anfall. Bakåt är det desto mer öppet.

Giffarna har fyra raka utan seger och därmed är det tre respektive sex poäng upp till Halmstad och Degerfors. Bakåt finns tre-fyra lag som jagar också, så det är verkligen dags för en seger här.

Ljungskile är lite luriga. Tycker de förtjänat att ta mer poäng än de blott sju som det blivit hittills. Men har framför allt släppt in för många billiga mål. Har ett par okej offensiva spelare som Jesper Westermark, Beqaj m.fl. Laget ställde upp med väldigt defensivt mot Halmstad förra helgen och skapade knappt någonting. Halmstad fick inte hål på Ljungskile, vilket nog hade behövts för att öppna upp matchen och LSK fick den poäng de var ute efter. Tror inte det blir samma visa här - Sundsvall är betydligt mer sårbara bakåt än vad HBK är. Så jag tror vi får se ett Ljungskile som går för det lite mer än senast.

Jag tror på bra chans för att bägge lagen gör mål här. Hemmalaget har bara två hållna nollor hittills och Ljungskile är inte helt ofarliga framåt. Sundsvall måste vinna en sån här match om de ska haka på i toppen, så jag tror inte vi landar på 1-1. En bra dag kan de slå den här linan på egen hand.

2/3-1?

Speltips: GIF Sundsvall vs Ljungskile:
Över 2,5 mål - odds 2.00 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip