bet365 livestreamar matchen.

Omgång 34 i den spanska andra divisionen inleds på El Molinon där ligans formstarkaste lag Gijon tar emot Granada. Detta är ett toppmöte, eftersom Gijon befinner sig på plats 8 i tabellen och krigar för att hamna bland de 6 bästa lag, i syfte att kvala upp till huvudligan medan Granada är tvåa i tabellen och sitter för tillfället på en direktbiljett till La Liga. Så det är en viktig match för båda lagen men Gijon ska ändå kunna utnyttja hemmaplansfördelen och formen för att slå Granada.

När jag skriver att Gijon har den bästa formen i La Liga 2 så syftar jag på att laget har fem segrar på sex senaste matchen. Det är endast 1 - 1 matchen borta mot Malaga som Gijon inte klarade av att vinna. I övrigt har det sett riktigt stabilt ut, både i defensiven och offensiven. På hemmaplan har Gijon två raka 1 - 0 segrar, mot Almeria och Real Oviedo, samt att även i den senaste bortavinsten, också med 1 - 0, mot Tenerife, spelade Gijon strålande defensivt. Gijon är svåra att göra mål på.

Framåt gör anfallarna jobbet. Det är inga målkalas när Gijon är involverade, längre (det såg annorlunda ut när de var i La Liga), då Jose Alberto Lopez Menendez tog över A-laget förra året, efter att ha först tränat Gijons ungdomar och sedan B-laget. Gijon är bland de bästa lagen, kanske i hela Spanien, på att försvara en ledning.

Lagen har redan mötts en gång denna säsong och då vann Gijon borta mot Granada med 2 - 1. Både förra och förförra säsongen vann Gijon sina hemmamöten mot Granada så det finns ingen tidigare historik på att Gijon ska få det extra svårt.

Granada kommer till matchen från en 1 - 0 seger hemma mot Malaga, där Granada gjorde ett tidigt mål och sedan fick Malaga en utvisning - så det var bara att spela av matchen och kamma hem tre poäng. Målet var det ända skottet som Granada fick på mål. I övrigt var det väldigt tafatt och chansfattigt från Granadas sida. Så formen är, trots vinsten, inte helt på topp. I den senaste bortamatchen, som blev en 1 - 2 förlust mot Numancia, var det inget bra bortaspel från Granadas sida.

För mig är Gijon en given favorit i detta möte. Marknaden erbjuder hela 2,50 på en rak vinst. Jag väljer dock att vara försiktig och spela på Gijon oavjort-inget-spel, alltså, pengarna tillbaka om matchen skulle sluta kryss. Så jag lägger ett spel på en etta på Gijon asian hcp 0, till 1,73 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva Gijon:
Diego Marino, Francisco Molinero, Jean-Sylvain Babin, Mathieu Peybernes, Andre Geraldes, Aitor Garcia, Nacho Mendez, Isaac Cofie, Alvaro Traver, Uros Djurdjevic & Alexander Alegria.

Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, German Sanchez, Jose Martinez, Quini, Federico San Emeterio, Angel Montoro, Antonio Puertas, Fede Vico, Daniel Ojeda & Adrian Ramos.
---

This is the stats tab
This is the post tip