SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På El Molinón spelas måndagsmatchen i den spanska andradivisionen, La Liga 2, där Gijon tar emot Rayo Vallecano. Gijon satsar hårt på att återvända till den högsta ligan och hittills har det sett bra ut. Laget befinner sig inför omgången på en tredje plats i tabellen med sex poäng mer än Rayo Vallecano som befinner sig på en 13:e plats. Båda lagen har en förlust i ryggen, men Gijon är extremt hemmastarka medan Rayo Vallecano är bortasvaga så det är alltid en fördel för Gijon hemma på El Molinón.

Gijon släppte in ett tidigt mål senast mot Mirandes och lyckades aldrig riktigt komma in i matchen. Bortaspelet har varit lite upp och ner, med tre segrar och tre förluster. Hemmaspelet dock har, i vanlig ordning, varit lysande även denna säsong. Först och främst har Gijon nätat i samtliga hemmamatcher. De har bara kryssat hemma mot Tenerife - annars har det bara blivit segrar som har kommit mot Logrones, Girona, Ponferradina och Castellon. Framåt har det blivit sju mål och endast två mål har släppts in.

Även Rayo Vallecano är hemmastarka och har fått en bra utdelning på hemmaplan. Bortaspelet har, i vanlig ordning, svikit dem igen, vilket också är anledningen till att de är ett mittenlag i andra divisionen. På bortaplan har de lyckats med att vinna sin öppningsmatch mot Mallorca, men sedan dess har det blivit oavgjort mot Real Oviedo och förluster mot Ponferradina, Tenerife, Albacete och Lugo - som alla är ett sämre lag än Gijon. Senast mot Almeria blev vänsterbacken Luis Advincula utvisad efter 27 minuter, vilket gjorde jobbet svårt för Rayo Vallecano. Även Almeria fick en utvisning men vann ändå efter ett mål i slutsekunden.

Gijon är det bättre laget utav dem, speciellt när de får spela på hemmaplan. Rayo Vallecano är både bortasvaga och formsvaga med en seger och tre förluster i ryggen. Därmed lägger jag ett spel på en Gijon seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Rayo Vallecano seger och vinst vid en Gijon seger i matchen.

Speltips Gijon - Rayo Vallecano:
1 asian hcp 0 (samma som Gijon draw no bet) - odds 1.85 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Gijon:
Diego Marino, Saul Garcia, Guillermo Rosas Alonso, Borja Lopez, Jean-Sylvain Babin, José Gragera Amado, Javi Fuego, Pedro Diaz, Aitor Garcia, Uros Djurdjevic & Nacho Méndez.

Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Alejandro Catena, Emiliano Velazquez, Francisco Garcia, Mario Hernandez, Andres Martin, Isi Palazon, Mario Suárez, Álvaro García Rivera, Oscar Trejo & Antonin Cortes.
---

This is the stats tab
This is the post tip