Åttondelsfinaler i spanska cupen där vi har ett första möte på El Molinon mellan Sporting Gijon och Valencia. Hemmalaget spelar i andra divisionen och befinner sig i mitten av tabellen, precis som Valencia gör i La Liga. Marknaden har Valencia som favorit till seger, till nästan 1,90 i odds, vilket i sig är korrekt. Dock har marknaden underskattat spelet på att båda lag ska göra mål, då Gijon är ett offensivt lag som gör mål och Valencia ska ha alla chanser i världen att utnyttja Girons spelstil.

Enligt Eldesmarque utlovar Gijons tränare Jose Alberto att laget inte kommer att inta någon försiktig inställning i cupmötet. Med hans ord vill jag berätta vilka Gijon är i dagsläget. Alberto säger: "Vi kan inte tänka på vilka vi möter, vi har vår spelstil och vår filosofi och den ska vi bibehålla in i döden, oavsett vilket lag vi än må ställas inför. Vi kommer försöka bibehålla samma offensiva inställning, även om det logiskt sett kommer att bli tufft att göra det hela tiden givet motståndarnas skicklighet."

Så är det också. Gijon kör på med sitt spelstil och kommer att gå för att göra mål i det första mötet. Det är viktigt att få med sig ett mål innan returmötet om några dagar på Mestalla, så räkna med att Gijon ger hundra procent. De kommer till matchen med en 1 - 2 förlust hemma mot Zaragoza där Gijon visade många offensiva kvalitéer. De har gjort mål på Valencia på deras tre senaste matcher och ska ha goda möjligheter att göra det igen.

För Valencia kommer till mötet från en 1 - 2 förlust borta mot Alaves. I vanliga fall är Valencia starka i defensiven men i den senaste matchen såg det inte alls stabilt ut. Så chanserna är goda att de inte klarar av att hålla nollan nu heller - vilket Valencia inte har lyckats med på deras fem senaste matcher. Däremot har de varit skickliga framåt och gjort mål på sistone mot allt och alla utom Real Madrid borta. Nu är detta ett enklare möte där Valencia ska klara av att få med sig ett bortamål.

Med de offensiva krafterna som Valencia besitter, samt den offensiva spelstilen som Gijon står för ska det inte erbjudas dubbla pengar på att båda lag åtminstone lyckas med bedriften att göra varsitt mål. Därmed finner jag ett stort värde i spelet båda lag gör mål och spelar på oddset 2,00 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Gijon: Dani Martin, Francisco Molinero, Juan Rodriguez, Jean-Sylvain Babin, Roberto Canella, Hernan Santana, Isaac Cofie, Andre Sousa, Alvaro Jimenez, Pablo Perez & Javier Noblejas.

Bekräftad startelva Valencia: Jaume, Jose Gaya, Mouctar Diakhaby, Ruben Vezo, Daniel Wass, Kang-In Lee, Carlos Soler, Daniel Parejo, Ferran Torres, Michy Batshuayi & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip