På Estadio Cidade de Barcelos är Gil Vicente en liten favorit till att vinna mötet över Famalicao som kommer på besök, i den portugisiska Primeira Liga. Gästerna har dock kammat hem 10 poäng fler efter 25 spelade omgångar i ligan, samt att Famalicao gjorde en bättre retur efter uppehållet på nästan tre månader. Att förutspå vinnare är svårt men eftersom det är två lag som oftast inte är involverade i målrika tillställningar och detta blir en tuff match så lutar detta starkt mot att bli ett målsnålt möte.

Gil Vicente gjorde ingen vidare comeback när de förlorade senast mot Portimonense (som ligger nästsist i tabellen) borta med 0 - 1. Det skapades knappt några lägen i matchen, överlag, där Portimonense hade tre skott på mål och noll utanför och Gil Vicente avfyrade tre skott på mål och tre utanför. Båda lagen försvarade sig väl och det är något som Gil Vicente kan ta med sig vidare till nästa match. Framåt dock var det uddlöst dock och svårare blir det mot Famalicao, som senast försvarade sig utmärkt.

Det är ett krav att spela briljant i försvarsspelet när ett lag gästas av tabellettan Porto i ligan. Det lyckades Famalicao göra när de vann matchen med 2 - 1. Att Famalicao skulle släppa in ett mål var givet, med tanke på att Porto hade gjort 50 mål på 24 omgångar. Famalicao gjorde det riktigt svårt för Porto att bryta ner dem, genom att spela kompakt och försvara sig med hela laget i alla situationer. Framåt blev det maximal utdelning med två skott på mål, som båda gick in. Den bedriften är svår att upprepa.

Då båda lagen försvarade sig riktigt bra i sina premiärer och detta blir en tuff kamp tvivlar jag på att något av lagen, som inte heller i sina förra matcher, lyckas skapa många vassa chanser. Som mest kan jag se två mål i matcher men inte fler än så.

Speltips Gil Vicente - Famalicao:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva Gil Vicente:
Denis, Alex Pinto, Ruben Fernandes, Edwin Vente, Henrique Gomes, Arthur Henrique, Joao Afonso, Soares, Bozhidar Kraev, Lourency & Sandro Lima.

Bekräftad startelva Famalicao:
Vana Alves, Patrick William, Riccieli, Roderick Miranda, Ivo Pinto, Ruben Lameiras, Pedro Goncalves, Fabio Martins, Diogo Goncalves, Toni Martinez & Uros Racic.
---

This is the stats tab
This is the post tip