David Moyes är tillbaka i West Ham och kunde inte få en bättre start när hans The Hammers besegrade Bournemouth med 4–0. Nu väntar FA-cupen och Gillingham från tredjedivisionen League One. Moyes förväntas formera ett ganska starkt lag och även om detta kan vara Gillinghams "match of the year" så har jag svårt att se dem väga jämnt Premier League-laget.
Jag spelar West Ham -1 asian till 1,87 hos bet365 (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst).

Innan Moyes entré i klubben hade West Ham en seger på de fem senaste matcherna. I Moyes debut mot Bournemouth var det andra bullar där allt helt plötsligt klickade. Sen mötte man The Cherries också vilket är viktigt att komma ihåg men bara det att mittfältaren Mark Noble noterades tvåmålsskytt är exceptionellt.
Nu går West Ham in i FA-cupen och ställs som sagt mot League one-laget Gillingham.
Gillingham har besegrat Sunderland (efter returmöte) och Doncaster på sin väg i världens äldsta cup men nu väntar betydligt tuffare motstånd.
David Moyes har flaggat för att han kan ställa upp en stark elva på plan, antagligen för att testa och se lite mer av spelarna han nu basar över.

Möjliga startelvor
Gillingham: Bonham: Fuller, Ehmer, Tucker, Ogilvie: O´Keefe, Jones, O´Connor: Lee: Hanlan, Mandron
West Ham: Fabianski: Zabaleta, Diop, Ogbonna, Masuaka: Snodgrass, Rice, Sanchez, Fornals; Lanzini, Haller.

Jag tror David Moyes vill fortsätta trycka plattan i botten här för att visa vad han vill med detta West Ham. Klar vinst för bortalaget.

SPEL: West Ham -1 asian till 1,87 (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst)
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip