I den argentinska andra divisionen, Primera Nacional, tar Gimnasia Mendoza emot Sarmiento Junin på Estadio Víctor Antonio Legrotaglie. Det är ett möte som utspelar sig på den övre halvan av grupp B tabellen, där Gimnasia Mendoza ligger på en sjunde plats medan gästerna Sarmiento är trean. Formkurvorna pekar åt olika håll, där Gimnasia Mendoza har imponerat stort på sistone medan Sarmiento har varit en stor besvikelse. Detta möte bör Gymnasial Mendoza klara av att vinna varannan gång.

Gimnasia Mendoza är inne i en fin form med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcher. Det som mest har imponerat är offensiven, där laget har nätat hela 11 gånger på dessa fyra matcher - vilket ger oss nästan ett snitt på tre mål per match. Även i defensiven har Gimnasia Mendoza varit starka och släppt in i snitt ett mål per match. I de två senaste matcher stod Gimnasia Mendoza för en bländande fotboll när Villa Dalmine besegrades hemma med 3 - 1 och Atletico Rafaela borta med 5 - 1.

Detsamma går inte att säga om gästerna Sarmiento, som verkar ha tappat formen helt. Efter att ha spelat bra mestadels av säsongen har Sarmiento nu hamnat i en riktig svacka. Skytteligaledaren, Pablo Magnin, har inte gjort något mål på de tre senaste matcher och därmed har inte Sarmiento gjort det heller. Resultat av det är tre raka förluster mot San Martin med 0 - 2, Almagro med 0 - 1 och senast blev det 0 - 1 borta mot Villa Dalmine - som ligger precis nedanför Gimnasia Mendoza i tabellen.

Gimnasia Mendoza ska vara givna favoriter till att vinna detta möte, med tanke på dagsformen hos hemmalaget, samt att Sarmiento inte verkar ha några andra spelare som kan fylla på när skytteligaledaren har en måltorka. Detta blir en svår uppgift för gästerna som har problem med att göra mål för tillfället, vilket inte är något bekymmer för Gimnasia Mendoza. I mitt tycka ska Gimnasia Mendoza vinna detta möte minst varannan gång. Marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar och då slår jag till.

Speltips Gimnasia Mendoza - Sarmiento:
1 - odds 2.28 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip