På Nou Estadi de Tarragona spelas ett viktigt möte i bottenstriden av La Liga 2 då Gimnastic de Tarragona tar emot Real Zaragoza. Marknaden kan inte bestämma sig kring vem som ska vara favorit i mötet. Vinnaroddset är helt jämna och det är svårt att förutspå vinnaren av matchen. Jumbon Gimnastic har endast två segrar på tolv ligamatcher och är i dålig form medan Zaragoza har endast en poäng på sina fem senaste matcher. Oavsett kan inte detta sluta i något annat än ett målsnålt möte.

I mitten av denna sommar mötes Gimnastic och Zaragoza i en vänskapsmatch som slutade 1 - 0 till Gimnastic. Lagen möttes även i andra divisionen förra året där möten slutade med följande resultat:

La Liga 2: 17/2, 2018
Gimnastic 0 - 2 Zaragoza

Fotboll La Liga 2: 24/9, 2017
Zaragoza 1 - 1 Gimnastic

Båda lagen har en gemensam nämnare, nämligen problem med att göra mål. Gimnastic är det laget som har gjort minst antal mål i ligan. Totalt har det blivit 8 mål på 12 ligamatcher och det är givetvis under all kritik.

Zaragoza är en gåta som inte går att lösa och även där har det stora problemet varit att målskyttet har saknats. Laget har endast gjort ett (!) mål framåt på sina fem senaste ligamatcher. Snacka om problem i anfallsspelet. Det målet kom dessutom på hemmaplan mot Tenerife - som ligger precis ovanför Zaragoza i tabellen. Hemma mot tabell ettan Granada var det inget som stämde senast och det finns ingenting som tyder på att laget ska rycka upp sig nu till detta möte heller.

Denna match kommer att handla om att plocka poäng för båda lagen. Om något av lagen tar en ledning i matchen, med tanke på vilka svårigheter båda lagen har för tillfället att göra mål, så kan jag svära på att det laget kommer att göra allt och lite till för att försvara sig och låten tiden löpa ut. Jag ser detta som en mållös match eller att resultatet blir 1 - 0 eller 0 - 1, alternativt att något av lagen kontrar in ett andra mål - men att det ska göras mål från båda håller blir oerhört svårt, eftersom inget av lagen verkar lyckas med målskyttet just nu.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.86 på att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet hos OHMbet.

---
Preliminär startelva Gimnastic: Isaac Becerra, Liassine Cadamuro, Raul Albentosa, Josua Mejias, Brugui, Javi Moreno Marquez, Fali, David Rocha, Sebastian Coris, Manu Barreiro & Luis Suarez.

Preliminär startelva Real Zaragoza: Cristian Alvarez, Julian Delmas, Alex Munoz, Diogo Verdasca, Daniel Lasure, Oliver Buff, James Igbekeme, Inigo Eguaras, Alberto Zapater, Marc Gual & Jorge Pombo.
---

This is the stats tab
This is the post tip