Stormakten Atletico Madrid är obesegrade i åtta raka La Liga omgångar när de gästar nykomligen Girona på Estadi Montilivi. Efter att ha tagit den sista biljetten genom kvalspelet har Girona gjort en bra första säsong och parkerar i mitten av tabellen. Atletico Madrid är tabelltrean med Real Sociedad och Real Betis som konkurrenter om platsen. Med en strålande form och en storseger i ryggen är sannolikheten väldigt stor att Atletico Madrid kammar hem samtliga pinnar.

Tränaren Michel är på väg att lyckas med Gironas enda mål - att hålla sig kvar i högsta divisionen. Det är fem poäng ner till bottenstriden, som är oerhört jämn. Det skiljer bara sex poäng mellan tian Mallorca och Almeria, som ligger nästsist i tabellen. Det innebär att laget får inte slappna av en sekund. Sist hamnade de under med 0 - 3 efter 43 minuters spel mot Getafe. Dock krigade de till sig reduceringsmål, två gånger om, men fick gå förlorandes ur duellen ändå.

Atletico Madrid börjar närma sig sin absoluta toppform, i mitt tycke. De hade radat upp segrar innan det nästan också blev en vinst mot storebror Real Madrid, i ett derby som slutade oavgjort. Tränaren Diego Simeone lyckades lyfta laget direkt som därefter besegrade Sevilla med tennissiffrorna 6 - 1. Två mål vardera av formstarka Memphis Depay och Alvaro Morata. Samt att Antoine Griezmann och Yannick Ferreira Carrasco också stod för varsin fullträff.

Även om Atletico Madrid inte deltar i titelracet har de en Champions League plats att försvara. Då huvudstadslaget är i högform ska en nykomling, som dras med försvarsbekymmer, besegras - betydligt oftare än vad marknaden föreslår med sina odds. Över dubbla degen erbjuds på en rak bortaseger. Det måste bara testas. Därmed blir det ett spel på att Atletico Madrid reser hem med alla tre poäng i behåll.

Speltips Girona - Atletico Madrid:
2. Odds 2.08 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Girona:
Paulo Gazzaniga, Arnau Martinez, Santiago Bueno, David Lopez, Miguel Gutierrez, Oriol Romeu, Viktor Tsigankov, Borja Garcia, Aleix Garcia, Rodrigo Riquelme & Valentin Castellanos.

Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Stefan Savic, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Marcos Llorente, Koke, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann & Memphis Depay.
---

This is the stats tab
This is the post tip