Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadi Montilivi där tabelltvåan, med lika många poäng som serieledarna Real Madrid, Girona gästas av nedflyttningshotade Celta Vigo. Girona har inlett säsongen på bästa möjliga sätt, över all förväntan. Celta Vigo, däremot, fortsätter att underprestera - vilket gör att mitt speltips landar på den stora sensationen.

Det stora samtalsämnet i Spanien är Girona, efter att laget har vunnit åtta av de tio första omgångar. Vem hade trott det? Knappast spelarna själva. Tränaren Michel har gjort dundersuccé med laget, som har varit bäst av alla i den sista tredjedelen. Under säsongen har Girona nätat 24 gånger, vilket ger dem ett snitt på nästa två och ett halvt mål per ligamatch. Det skämtar man bara inte bort.

Det är nog bara en tidsfråga innan Rafael Benitez får lämna sin post som tränare i Celta Vigo. Resultaten har helt uteblivit. Att endast ta sex poäng räcker inte längre än till en nedflyttningsplats. Formen är urusel med sex raka ligamatcher utan någon trepoängare. Sist blev det hela 0 - 3 hemma mot Atletico Madrid. På resande fot gör Celta Vigo sällan bra insatser, där de har två raka nederlag mot FC Barcelona och Las Palmas.

Dagsformen avgör?

Med Artem Dovbyk i toppslag på topp, med fem fullträffar, känns Girona glödheta. Till skillnad från Celta Vigo som är helt iskalla för stunden. Sannolikheten att Celta Vigo ska kunna utmana om poängen känns ytterst liten.

Därmed lägger jag ett spel på en rak etta i matchen - att Girona tar samtliga pinnar mot Celta Vigo.

Speltips Girona - Celta Vigo:
1. Odds: 1.85 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip