bet365 livestreamar Girona-Espanyol. Se alla La Liga-matcher & 140,000 matcher & event per år live i din mobil, dator eller surfplatta som kund hos bet365 .

Lördagens lunchmatch i den spanska La Liga spelas på Estadi Montilivi inför strax över 10 000 åskådare, där vi har ett nästan helt öppet möte mellan hemmalaget Girona och gästerna Espanyol från Barcelona. Marknaden har Girona som en pytteliten favorit men i övrigt är det två relativt starka defensiva lag som möts. Dessutom har båda lagen haft en liten måltorka på sistone så detta ska inte vara någon målfest direkt. Det erbjuda bra odds i nästan dubbla pengar på att båda lagen inte gör varsitt mål.

Det är allmänt svårt att göra mål på Estadi Montilivi. Girona har varit skickliga på att hålla tätt bakåt och hålla nollan, många gånger efter en tidig ledning, tack vare att de alltid försvarar sig med hela laget utom en spelare - Cristhian Stuani. Han har gjort fler än hälften av lagets totala 32 mål och kommer att starta denna match med en vadskada. Efter att han blev skadad hemma mot Athletic Bilbao åkte Girona till huvudstaden och förlorade mot Atletico Madrid med 0 - 2.

Det är inte bara att Girona misslyckades med att göra mål, utan att det skapades så lite, trots att Girona hade bollen hälften av tiden. Det blev fem skott på mål, men det var aldrig riktigt farligt. Gissningsvis är det därför Stuani redan är tillbaka, trots att läkarundersökningar tidigare har bekräftat att han behöver längre vilotid. Så allt i allt en uddlös insats senast av Girona, vilket inte alls är optimalt när de ska möta Espanyol, som återigen har börjat spela bra i försvaret.

När Espanyol gjorde sin rivstart denna säsong var det väldigt mycket tack vare ett starkt försvar. Det har gått att se spår av det spelet i 0 - 2 förlusten "borta" mot storebror Barcelona, samt även senast i 1 - 1 matchen hemma mot Getafe. Där var det mer en individuell insats som fällde Espanyol, som i sin tur förlitar sig mycket på målskytten Borja Iglesias. Han har varit on-off på sistone och trots sitt mål senast så har han en bit kvar till sin högsta nivå.

Det har också visat sig hur beroende Espanyol har varit när Borja Iglesias inte har presterat. I matcherna innan Getafe hemma så lyckades inte Espanyol göra något mål på två raka matcher. Det kommer att bli oerhört tufft att vända den negativa måltrenden, samtidigt som Espanyol fortsätter att göra det helt okej i försvaret, så de kommer att göra det svårt för Girona.

Så det ska mycket till för att vi ska få se båda lag spotta in mål i detta möte. Därmed finner jag ett värde i oddset 1,90 på att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Girona:
Bono, Pedro Porro, Bernardo Espinosa, Juanpe, Marc Muniesa, Alex Granell, Pere Pons, Portu, Borja Garcia, Anthony Lozano & Cristhian Stuani.

Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Roberto Rosales, Naldo, Mario Hermoso, Javi Lopez, Sergi Darder, Marc Roca, Oscar Melendo, Victor Sanchez, Borja Iglesias & Lei Wu.
---

This is the stats tab
This is the post tip