På Montilivi spelas ett mittenmöte i tabellen av den spanska andradivisionen, La Liga 2, när Girona tar emot Las Palmas. Det skiljer en poäng mellan lagen, till Gironas favör, som också har en match mindre spelat. Formen talar också till Gironas fördel, som har två segrar och två kryss på sina fyra senaste matcher medan gästerna bara har plockar en poäng under sina tre senaste matcher. Då Girona är hemmastarka medan Las Palmas sliter med bortaspelet lutar det mesta åt en rak hemmaseger.

Girona har efter en seg inledning kommit igång och tagit segrar över Castellon och Cartagena innan det blev oavgjort mot Almeria och Zaragoza. Senast mot Zaragoza hade Girona en 2 - 0 ledning på bortaplan men släppte in två mål i minut 92 och 96, så det blev en besvikelse. Hemmaspelet är dock riktigt bra med två raka segrar över Real Ovieda och Cartagena.

Las Palmas har i väldigt senare många åren, både i högsta divisionen tidigare och även i den andra divisionen, varit ett bra lag när de har spelat på hemmaplan och ett usel lag när de har spelat på bortaplan. Dessvärre för deras del gäller detta även under coronatider. Efter fem spelade bortamatcher är Las Palmas fortfarande segerlösa, där de har tre kryss och två förluster.

Förra säsongen när lagen möttes i La Liga 2 slutade bortamötet i Las Palmas mållöst medan Girona vann hemmamötet på Montilivi med 1 - 0. Säsongen innan vann Girona båda möten. Girona är det bättre laget utav dem, som dessutom har kommit igång med anfallsspelet. Därmed lägger jag ett spel på en Girona seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Las Palmas seger och vinst vid en Girona seger i matchen.

Speltips Girona - Las Palmas:
1 asian hcp 0 (samma som Girona draw no bet) - odds 1.62 hos SpeedyBet , FastBet & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Girona:
Juan Carlos, Jordi Calavera, Jonás Ramalho, Bernardo Espinosa, Antonio Luna, Sebastián Cristóforo, Gerard Gumbau, Aday, Monchu, Samuel Sáiz & Nahuel Bustos.

Bekräftad startelva - Las Palmas:
Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Alejandro Suarez, Aythami Artiles, Jonathan Silva Vieira, Fabio González, Enzo Loiodice, Sergio Ruiz, Benito Ramírez del Toro, Rober & Pietro Iemmello.
---

This is the stats tab
This is the post tip