Speltips: Ante Budimir över 0,5 skott på mål @ 1,60 - Expekt -
Speltips 2: Ante Budimir göra mål i matchen @ 3,25 - bet365 -

Girona kvar på andraplatsen men har nu tre förluster på de fyra senaste. Kris, nja inte ännu skulle vi säga då samtliga dessa nederlag har kommit på bortaplan. Förlusten mot Mallorca var ett bottennapp, men att torska borta mot Real Madrid och Athletic Bilbao är ingen att skämmas över. 3-0 segern hemma mot Vallecano satt långt inne. Hade bara 1-0 fram till stopptid då duktige Savio klev fram och satte två bollar. När anfallarna Cristhian Stuani, Portu och Artem Dovbyk har måltorka så har Viktor Tsygankov och Savio axlat målskyttet. Om man vill behålla en topplacering / Champions League plats så krävs det att dessa killar fortsätter att leverera och att man åter får fart på Dovbyk.

Backen Yangel Herrera och David Lopez skadade men det kunde vara värre frånvaroläge för tränare Michel.

Gästerna har sin stjärnanfallare i målform

Osasuna på tionde plats i bra form med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste. Besegrat Real Sociedad på bortaplan i nutid och föll innan dess endast med 0-1 mot Barcelona. Har sex poäng upp till Betis på Europa Conference League-kval platsen och det lär vara målet för Osasuna denna säsong. Om Girona har Artem Dovbyk som sin store målskytt så är Osasunas motsvarighet Ante Budimir. Kroaten har stått för lika många mål som Dovbyk och duon är bara två mål bakom skytteligaledande Jude Bellingham. Bakom Budimir är det inte ökentorrt i Osasuna men näst bäste målare har endast mäktat med tre mål. Så det gäller att hålla Budimir skadefri om man vill ha chans att ta sig ut i Europa kommande säsong.

Skador på Enrique Barja och David Garcia. Även sena tester på Jorge Herrando och Ruben Pena som alla är försvarsinriktade pjäser.

Att spela Girona till omkring 1,50 i odds känns inte aktuellt då Osasuna är i bra form och mycket väl kan störa tabelltvåan tros bortaplan. Då känns det bättre att fokusera på gästernas stjärnanfallare som är i målform. Får ofta iväg ett par skott under matcherna och inte sällan de träffar mål. 1,60 i odds på att han träffar mål minst en gång och över 3 gånger degen på att han sätter en boll i nätmaskorna känns spelvärt. Om någon ska sätta käppar i hjulet för Girona så är det Budimir.

Spelet sitter om Ante Budimir träffar mål minst en gång under matchen.
This is the stats tab
This is the post tip