Den sista returen av kvartsfinalerna av den spanska cupen spelas på Estadi Montilivi, där Girona tar emot Real Madrid. Det brukar vara målrika matcher när dessa två lag möts, men denna cupmatch kan komma att göra oss besvikna, då Real Madrid ställer upp med en del bänkspelare och därmed vilar en del stjärnor. I mitt tycke har dock inte marknaden tagit mycket ställning till det. Motivationen är också en viktig faktor och då ska Girona ha en mycket större chans än vad marknaden föreslår.

Även om Real Madrid vann det första cupmötet enkelt med 4 - 2 så kommer Girona att ge allt i denna match, för att försöka avancera till en semifinalplats. Girona har jobbat hårt i cupen och storsatsat. På vägen till kvartsfinalen har de slagit ut Atletico Madrid, där Girona var det bättre laget i hemmamötet som slutade 1 - 1. På hemmaplan har Girona spelat helt okej och har endast fyra förluster på elva spelade La Liga matcher, varav den sista förlusten kom senast mot Barcelona med 0 - 2. Men det var Barcelona då och nu är det ett Real Madrid lag, där truppen inte innehåller de bästa spelarna.

Anledningen till att Real Madrid inte har lika mycket motivation att avancera till semifinal av Copa del Rey är helt enkelt att de har kommit igång i ligan och måste fokusera på att vinna matcher där. På söndag väntar tabellfemman Alaves hemma. Spelare som väntas vila, eller åtminstone inte starta matchen, är Luka Modric och Casemiro. Så det är en rejäl försvagning i startelva, vilket är helt förståligt med tanke på att Real Madrid måste ta poäng i ligan och lufta andra spelare.

Eftersom Girona hängde med ändå fram till sista kvarten i det förstat mötet, då Real Madrid satte i en högre växel och satte in två mål, så ser jag att Girona kommer att ha ännu större chans i detta möte, på hemmaplan, där Real Madrid inte alls kommer med samma startelva.

Det är på tok för lågt och fel odds på en rak Real Madrid seger, med tanke på trupperna och motivationen hos båda lagen så jag lägger ett spel på Girona 1X i matchen, alltså, att Girona vinner matchen eller att matchen slutar oavgjort.

Spelet läggs på oddset 2,10 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Girona: Gorka Iraizoz Moreno, Pedro Porro, Jonas Ramalho, Bernardo, Marc Muniesa, Raul Garcia, Douglas Soares, Seung-Ho Paik, Alex Granell, Cristhian Stuani & Anthony Lozano.

Bekräftad startelva Real Madrid: Keylor Navas, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Daniel Ceballos, Marcos Llorente, Toni Kroos, Vinicius Junior, Karim Benzema & Lucas Vazquez.
---

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365
500 kr startbonus hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip