Det är dags för slutkval till högsta holländska ligan; Eredivisie.
Första mötet är redan avklarat.
RKC Waalwijk tog då emot Go Ahead Eagles och matchen slutade 0–0.
Den matchen borde dock RKC Waalwijk vunnit sett till chanserna som skapades. Laget hade 3 100%-iga chanser, men bollen ville inte in.
Go Ahead Eagles skapade i princip noll.
Med tanke på första mötet och att det här är två helt jämna lag köper jag inte oddssättningen; 1.75-4.33.
Visst är hemmafördelen viktig.
Men nu är det RKC Waalwijk som inte behöver ta några risker, som kan ligga på försvar och sedan blixtsnabbt ställa om.
RKC Waalwijk har nu hela truppen tillgänglig sedan man får tillbaka innermitten Stijn Spierings (18/7) från avstängning. Även kreative Mario Bilate (15/7) är tillbaka. Förstnämnda går så klart rakt in i elvan, medan Bilate kanske får starta.
RKC Waalwijk har ett ganska kompetent lag där "svensknorske" Emil Hansson, skolad i Brann, men som var i Kalmar FF ett par säsonger, är en av lagets nycklar. Den svenske U21-landslagsmannen har gjort 12 mål på 35 matcher.
Det finns även en mycket intressant mittback i Melle Meulensteen, född -99, för den som varit med ett tag kanske känner igen efternamnet. Pappan heter René Meulensteen och är mest känd som Sir Alex Ferguson andreman under åren 2007-2013.
Melle började i Uniteds akademi, bytte sedan till Preston där han var uppe på seniornivå, men valde att flytta "hem" till Holland 2018.
Nåja.
Nog om det.
RKC Waalwijk har ett klart kompetent lag och vinner enligt mig den matchen oftare än var fjärde gång. Därmed är det så klart värde på 4.33 för tvåan som bet365 erbjuder.

GA Eagles: Verhulst; Lily fält, Bosz, Veldmate, Baas; Stans, Bakx, Van der Venne; Navrátil, Verheydt, Van Moorsel.
RKC Waalwijk: Vaessen; Gaari. Meulensteen, Drost, Quasten; Rienstra, Spierings, Tahiri; Seys, Bilate, Hansson.


This is the stats tab
This is the post tip