Svenska div2-serierna börjar närma sig starten efter uppehållet. Två lag som börjar betydligt tidigare än de andra är Gottne och Friska Viljor. Det blir derby direkt i återstarten, riktigt roligt!

Båda lagen ligger ungefär där de förväntas vara i tabellen efter 12-14 omgångar. Friska Viljor på tredjeplats (fyra enligt oddsen inför säsongen) och Gottne på femteplats (sjätteplats inför). Dock har Friska Viljor mindre matcher spelade än topplagen, således finns goda möjligheter att blanda sig i toppstriden på allvar vid seger här.

Kortare ledighet blev det för Friska Viljor då de hade en match i Svenska Cupen mot Hudiksvall som de förlorade med 1-2. Enligt skribenten på FV:s hemsida så var det en jämn match mot ett starkt lag där Hudiksvall med sitt kontringsspel blev för tufft för laget. Däremot hade man en fin streak innan det med åtta raka segrar i Div2 Norrland, och nu finns chans för en till…

Gottne har också haft en bra säsong hittills och kan närma sig FV vid seger här. Det lär bli taggat och mycket närkamper i detta derby. Båda lagen spelade emot varandra precis innan uppehållet där Friska Viljor drog längsta strået och var det bättre laget i matchen igenom trots mycket kamp. Men Gottne har man stor respekt för och det kommer krävas 100% för att ta hem tre poäng.

Båda lagen kan varandra väl och har möts flertalet gånger på senare tid. Friska Viljor som har ett starkt försvar lär ta ett steg tillbaka och låta Gottne föra spelet mer så de inte blir för stora ytor för kontring. Tror lagen drar jämnt med varandra och allt lär inte sitta direkt efter uppehållet. Väljer att testa asian under 3 mål till 1.72 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip