Athletic Bilbao har hittat en bra form, speciellt i defensiven, när de åker till Estadio Nuevo Los Carmenes för att spela returmötet mot Granada i den spanska cupen, Copa del Rey. Hemmamötet vann Athletic Bilbao med 1 - 0 efter ett mål av Iker Muniain, där de också var det bättre laget. Även i den spanska La Liga har Athletic Bilbao efter fyra raka förluster äntligen tagit en 1 - 0 vinst och spelat bra, så de kommer att bli svåra att bryta ner. Granada likaså, som är i regel starka på hemmaplan.

Nykomlingar Granada ligger i mitten av La Liga tabellen efter 26 spelade omgångar. På hemmaplan är de tuffa att möta och svåra att göra mål på. Det har endast blivit 8 insläppta mål på 13 spelade hemmamatcher, så den statistiken visar hur starkt Granadas försvar är. I den senaste matchen klarade de återigen att hålla nollan hemma mot Celta Vigo, utan några större bekymmer. Dock hade Granada bekymmer i offensiven, med tanke på att det blev noll skott på mål mot Celta Vigo och därmed inga mål.

Gästerna Athletic Bilbao har efter en längre svacka i ligan äntligen ryckt upp sig. Det gjorde det genom att återigen hitta det fantastiska försvarsarbetet som de är vana att visa upp och lyckades hålla nollan mot Villarreal. Anledningen till att det är anmärkningsvärt är att Villarreal har gjort flest mål i Spanien efter Barcelona och Real Madrid. Med det spelet som Athletic Bilbao visade upp i försvaret ska de ha goda chanser att även hålla nollan mot Granada och bara fokusera på att spela på resultat.

Det är en klart fördel i detta returmöte för Athletic Bilbao, som bara vill spela av matchen för att gå vidare till en final. Detta lutar starkt mot ett målsnålt möte. Vid ett tidigt mål kommer det laget göra allt för att behålla ledningen matchen ut, men även det målet ska göras. Då båda lagen har försvarat sig väl på sistone samt har bra backar som håller en hög klass räknar jag med att åtminstone något av laget lyckas stänga igen bakåt. Därmed spelar jag på att båda lagen inte gör mål i matchen till 1.84 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Granada:
Rui Silva, Dimitri Foulquier, Jesus Vallejo, Domingos Duarte, Jose Antonio Martinez, Yan Eteki, Yangel Herrera, Alvaro Vadillo, Fede Vico, Ismail Koybasi & Roberto Soldado.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Mikel Vesga, Ibai Gomez, Iker Muniain, Inaki Williams & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip