Nog får vara nog. De regerande La Liga mästarna Atletico Madrid reser till Estadio Nuevo Los Carmenes för att möta Granada. För att undvika en fjärde raka förlust. Det ska Atletico Madrid lätt klara av, eftersom det är en klasskillnad mellan lagen.

Förvisso har Granada spelat bra under denna december månad. De har tagit segrar över Deportivo Alaves och Real Mallorca samt kryssat mot Cadiz. Inga topplag direkt. Starkt jobbat ändå. Säsongen har trots detta varit något av en besvikelse. Med 19 poäng efter 17 omgångar har de 4 poäng ner till bottenstriden. Atletico Madrid är en mardrömsmotståndare. Granada har förlorat sju av de åtta senaste möten. Förra säsongen blev det en 1 - 2 förlust på hemmaplan. Liknande siffror känns väldigt troliga.

Atletico Madrid gör en helt okej säsong. Dock inget mer. De ligger på en femte plats i tabellen. Imponerande att de är vidare i Champions League. Dock är det 14 poäng upp till ärkerivalen Real Madrid i toppen. Att förlora de tre senaste ligaomgångar mot Mallorca, Real Madrid och Sevilla svider. Förvånandsvärt har Atletico Madrid, som är kända för ett starkt försvar, släppt in två mål i varje match. Offensiven har varit lite uddlös. Förr eller senare måste det rassla till. Mot Granada blir det garanterat mål.

Då Atletico Madrid är i ett desperat behov av en seger, för att inte tappa mark i toppen, kan vi räkna med att de steppar upp stort. Jag krånglar inte till det något mer. Jag lägger ett spel på att Atletico Madrid tar alla tre poäng i La Liga mötet mot Granada.

Speltips Granada - Atletico Madrid:
2. Odds 1.65 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Granada:
Luis Maximiano, Quini, Raul Torrente, German Sanchez, Carlos Neva, Antonio Puertas, Maxime Gonalons, Luis Milla, Darwin Machis, Jorge Molina & Luis Suarez.

Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Felipe Monteiro, Geoffrey Kondogbia, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Rodrigo De Paul, Koke, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Luis Suarez & Joao Felix.
---

This is the stats tab
This is the post tip