Två försvarsstarka lag möts på Estadio Nuevo Los Carmenes när Granada ställs mot Burgos, i den spanska Segunda Division. Efter att ha åkt ut ur La Liga förra säsongen vill Granada återvända direkt. Förutsättningarna är goda då det är fem poäng upp till tabelltvåan Burgos - som i sin tur har bara en poäng upp till serieledarna Las Palmas. Granada har hittat en fin målform som ska räcka till att ta en ny hemmaseger.

För inget annat la har spelat så bra på hemmaplan som Granada denna säsong. De har sju segrar och två oavgjorda tillställningar. Inga förluster alls. Målskillnaden har skrivits till 20:2. Helt magiskt! Under de två senaste hemmamatcherna har de sprayat in mål och nätat fyra gånger på Albacete och tre gånger på Alaves. Inga dåliga lag direkt. I veckan blev det en delad pott borta mot Malaga. Granada har ett skralt bortafacit och tog ändå en pinne. På hemmamark är de mäktiga.

Burgos har visat sig vara ett svårslaget gäng. Med bara nio insläppta mål efter nitton omgångar har de bäst defensiv av alla. Dock nätar de inte mer än ett mål per match, i snitt. Även Burgos spelade i veckan, där det blev en förlust hemma mot nya tabellfyran Eibar med siffrorna 1 - 2. Innan dess hade Burgos ett tacksamt spelschema och lirade mot lag på den nedre halvan av tabellen. Då blev det en hel del poäng också. Betydligt tuffare uppgift väntar mot Granada.

Eftersom Granada har visat sig vara en klass för sig på hemmaplan är det inte mycket som talar för att Burgos ska resa hem med poäng. Därmed blir det ett spel på en rak hemmaseger i matchen, till nästan dubbla degen i odds.

Speltips Granada - Burgos:
1. Odds 1.95 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Granada:
Raul Fernandez, Carlos Neva, Ignasi Miquel, Miguel Angel Rubio, Ricard Sanchez, Victor Meseguer, Njegos Petrovic, Oscar Melendo, Myrto Uzuni, Jorge Molina & Jose Callejon.

Preliminär startelva - Burgos:
Jose Antonio Caro, Borja Gonzalez, Aitor Cordoba, Unai Elgezabal, Michel Zabaco, Jose Matos, Curro, Miguel Atienza, Miki Munoz, Gaspar Campos & Alex Bermejo Escribano.
---

This is the stats tab
This is the post tip