Unibet livestreamar matchen.

När Granada tar emot Celta Vigo på Estadio Nuevo Los Carmenes i den spanska La Liga anser marknaden att det är ett helt öppet möte, när det kommer till vinnaroddset. Enig. Marknaden anser vidare om att mötet blir målsnålt. Oenig. Det behöver matchen verkligen inte bli, med tanke på den goda målformen och kvalitéerna som finns i båda trupperna. Granada har öst in mål på sistone och Celta Vigo likaså. I och med detta ska det inte erbjudas över dubbla pengar på att vi får se mål från båda sidorna.

Efter 25 spelade omgångar har nykomlingar Granada nätat 32 gånger. På hemmaplan gör Granada i regel mål och har gjort det i sina fem senaste möten, som har spelats mot Alaves, Levante, Mallorca, Espanyol och Valladolid. Dessa är lag som ligger ungefär där Celta Vigo också ligger i tabellen, nämligen på den nedre halvan. Mot de sämre lagen har inte Granada haft några bekymmer och oftast har de dessutom gått segrandes ur duellerna. Denna trend ska bara fortsätta hemma även mot Celta Vigo.

För Celta Vigo har släppt in nästan två mål per match, i snitt, på bortaplan. I samtliga fem senaste bortamatcher har det blivit insläppta mål. På hemmaplan kan Celta Vigo spela ett starkt försvarsspel men nästan aldrig klarar de av detta på bortaplan. Offensivt är Celta Vigo starka och har under januari fönstret förstärkt laget ytterligare med Fedor Smolov. I den senaste matchen hemma mot Leganes visade Celta Vigo styrkan där de med en man mindre på planen ändå klarade av att vinna matchen.

Filip Bradaric drog på sig ett direkt rött kort i matchminut 21. Cirka 40 minuter senare gjorde Iago Aspas matchens ända mål och Celta Vigo tog tre viktiga poäng i bottenstriden. Det går att lita på Celta Vigos offensiv och de borde klara av att bryta ner även Granada, i en viktig match där Celta Vigo slåss om sin överlevnad. Då både Granada och Celta Vigo har haft en fin målprestation i sina senaste matcher finner jag ett stort värde i oddset 2.05 på att båda lag gör mål och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Granada:
Rui Silva, Carlos Neva, German Sanchez, Domingos Duarte, Victor Diaz, Yangel Herrera, Maxime Gonalons, Darwin Machis, Carlos Fernandez, Dimitri Foulquier & Roberto Soldado.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Jeison Murillo, Nestor Araujo, Lucas Olaza, Okay Yokuslu, Fran Beltran, Rafinha, Iago Aspas, Fedor Smolov & Denis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip