bet365 livestreamar matchen.

Domaren Carlos Del Cerro Grande får äran att döma lördagens lunchmatch i spanska La Liga, som blir ett spännande möte mellan Granada och Levante på Estadio Nuevo Los Carmenes. Marknaden har hemmalaget som favorit till cirka dubbla pengar, då Granada kommer från en stark seger, medan Levante har två raka förluster. Det är öppet kring om det blir en målrik match. Vidare är det öppet kring om det blir många kort i matchen. Med tanke på vem som dömmer den är chansen liten till det.

Granada drog på sig endast ett gult kort senast i 3 - 0 segern över Alaves. Det gula kortet gick till anfallaren Roberto Soldado. I övrigt gjorde Granada en schysst match och stod inte för några dumheter. Granada spelar hårt, men inte till den graden att det går överstyr. I vissa bortamatcher har Granada visat lite frustration. På hemmaplan har de lyckats behålla lugnet och spelat smart.

För Levantes del blev det ett gult kort på Coke, Jose Luis Morales och Ruben Rochina och två gula kort på mittbacken Eliseo, som därmed blev utvisad. Matchen spelades dock mot Valencia, alltså, en derbymatch fylld med känslor. Att Eibar dessförinnan blev överkörda med 0 - 4 borta mot Getafe gjorde spelarna förbannade redan innan Valencia-mötet. Känslorna har nu svalnat och det är återigen dags att fokusera på att börja plocka viktiga poäng. På förhand är det ingen hets mellan dessa två lag heller.

Carlos Del Cerro Grande, som har varit fullt sysselsatt i La Liga och Champions League på sistone, kommer till detta möte efter att ha dömt Dinamo Zagreb och Man City i veckan. Där delade har endast ut ett gult kort, till lagkaptenen i Dinamo Zagreb som protesterade vansinnigt för att Man City inte slutade spela när de gjorde kvitteringsmålet. Varken i La Liga eller i Champions League har det varit många möten där Carlos Del Cerro Grande har delat ut en massa kort.

Under de 4 Champions League matcherna som han har dömt har det blivit 8 gula kort totalt. Inget rött kort.

Under de 8 La Liga matcherna som han dömt har det blivit 38 gula kort totalt. Inget rött kort. Det ger oss ett snitt på 4,75 gula kort per match. Det är lågt för att vara en La Liga domare och det är så Carlos Del Cerro Grande vill ha det. Kortlinan på denna match ligger på 5,5 - vilket är minst ett kort för högt. Carlos Del Cerro Grande har kommer över den linan endast två gånger denna säsong, alltså, på dessa 8 spelade La Liga matcher. Det finns inget som talar för att han ska göra det i denna match.

Därmed finner jag ett värde i att spela på att matchen slutar med under 5,5 kort och lägger ett spel på 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, Domingos Duarte, Jose Antonio Martinez, Carlos Neva, Maxime Gonalons, Yangel Herrera, Antonio Puertas, Carlos Fernandez, Alvaro Vadillo & Roberto Soldado.

Preliminär startelva Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Coke, Gonzalo, Carlos Clerc, Ruben Rochina, Nemanja Radoja, Jose Campana, Enis Bardhi, Jose Luis Morales & Roger Marti.
---

This is the stats tab
This is the post tip