Spanska Granada är alldeles för stora underdogs hemma på Estadio Nuevo Los Cármenes, i den första av två kvartsfinaler mot Manchester United i Europa League. Just på hemmaplan är Granada nästan alltid urstarka och oftast går segrandes ur duellerna, även mot tuffare La Liga lag. I Europa League har de också varit svåra att bryta ner och har i slutspelet slagit ut Napoli och Molde, där jag har rekat till Granadas fördel - och gör det även nu när Premier League tvåan Manchester United gästar dem.

I vanlig ordning fortsätter Granada att vara ett stabilt och svårslaget lag på hemmaplan, där de plockar de flesta poäng i ligan, medan de oftast har stora bekymmer när de är på resande fot. Då de är utslagna ur den spanska cupen och ligger i ingenmansland i La Liga tabellen, på en nionde plats, är det all fokus på Europa League spelet. Där har de slagit ut Napoli genom att vinna hemma med 2 - 0 och förlora borta med 1 - 2 och haft samma resultatsiffror både hemma och borta mot Molde.

Dock är inte formen på topp i Granada, som efter Molde bortaförlusten också har förlorat i ligan mot Valencia och Villarreal. Där och då gjorde Granada mindre bra insatser i relativt jämna matcher, då förlusten mot Valencia kom med 1 - 2 och Villarreal fick två straffar i 0 - 3 förlusten. Fast Granada är lika svårslagna för det och kommer att vara taggade till detta möte. Skadelistan fortsätter att vara lång med Neyder Lozano, Carlos Neva, Dimitri Foulquier, Quini skadade och Luis Suarez ytterst tveksam till start.

Men även formstarka Manchester United, som har tagit tre raka ligasegrar i Premier League, har skadebekymmer där anfallaren Anthony Martial är knäskadad sedan tidigare samt att försvararen Eric Bailly har testats positivt för Corona. I Europa League har Manchester United varit starka på bortaplan i slutspelet med segrar över Real Sociedad och Milan, som har tagit dem vidare i turneringen. Manchester United har matchats hårt detta år och det gick att se en del trötthet i den senaste ligamatchen.

Då Granada har visat sig vara väldigt svåra att bryta ner på Estadio Nuevo Los Cármenes är jag övertygad om att de kommer skapa oreda och inte bli bortblåsta av Manchester United. Därmed spelar jag på att Granada täcker den asiatiska handikapp linan på +1 mål, vilket innebär en förlust vid en Manchester United seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.), pengarna tillbaka vid seger med exakt ett mål för Manchester United (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid oavgjort eller seger för Granada.

Speltips Granada - Manchester United:
1 asian +1. Odds 1.99 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Granada:
Rui Silva, Jesús Vallejo, Domingos Duarte, Carlos Neva, Víctor Díaz, Maxime Gonalons, Yangel Herrera, Kenedy, Ángel Montoro Sánchez, Antonio Puertas & Roberto Soldado.

Bekräftad startelva - Manchester United:
David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Scott McTominay, Paul Pogba, Mason Greenwood, Bruno Fernandes, Daniel James & Marcus Rashford.
---

This is the stats tab
This is the post tip