bet365 livestreamar matchen.

Nykomlingar Granada i den spanska La Liga tar emot Sevilla på Estadio Nuevo Los Carmenes, i en match där marknaden anser att gästerna ska vinna varannan gång. Detta är jag inte alls enig om då Sevilla hade mycket stolpe in i premiären medan Granada visade styrkan och kämpade till sig en pinne i slutändan. Så för mig är detta nästan ett helt öppet möte, då Granada har imponerat och är stabila medan Sevilla håller på och bygger ett nytt lag. Så det finns värde att hämta på Granada här.

Granada har inte direkt fått någon drömlottning. I premiären ställdes de mot Villarreal borta, där Villarreal hade ledningen tre gånger i matchen. Ändå lyckades Granada gång på gång kämpa sig tillbaka i matchen genom att kvittera. Till slut blev det 4 - 4 och det finns många positiva saker att ta med sig vidare. Bland annat var det fyra olika offensiva målskyttar som stod för målproduktionen. Defensivt såg det också helt okej ut, trots insläppta mål och Granada är starkare i defensiven på hemmaplan.

Tränaren Julen Lopetegui har verkligen rört om i Sevilla. Lite för mycket, i mitt tycke. Förvisso vann Sevilla öppningsmatchen borta mot Espanyol med 2 - 0 och gjorde det bra, men det första målet var ren tur. Espanyol hade kontrollen över matchen men så kom det en incident där bollen studsade överallt och rätt för Sevilla och ledningen blev ett faktum. Nolito utökade ledningen när Espanyol jagade en kvittering och så var det klart. Det var stolpe in, enligt mig, och turen varar inte för evigt.

Sevilla hade endast målvakten Tomas Vaclik och backarna Daniel Carrico och ​omskolade Jesus Navas, som var ordinarie från förra säsongen, från start. Spelare som Munir El Haddadi, Sergio Escudero och Franco Vazquez fick starta på bänken. Resten var nya spelare. Jag är övertygad om att det kommer att ta ett tag innan Julen Lopetegui helt har fått ordning på startelvan. Under försäsongen har Sevilla dessutom haft problem i defensiven och det kommer att bli svårt att hålla tätt bakåt.

Jag är övertygad om att Granadas framfart och offensiva kreativitet fortsätter. Granada har både värvat intressanta och lovande spelare, samt förstärkt med stabilitet på mittfältet och defensiven. De kommer att bli ännu starkare i defensiven hemma, så detta blir ett tufft möte för Sevilla. Marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att Granada åtminstone ska ta poäng genom att spela kryss eller vinna matchen. Det finner jag värde i och lägger ett spel till 1.98 i odds på 1X i matchen (asiatisk handikapp).

Själva oddset finnes hos bet365 .
(För högst odds, kolla Granada asian +0.5 - det är exakt samma spel som 1X)

---
Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, Domingos Duarte, German Sanchez, Quini, Yan Eteki, Angel Montoro, Antonio Puertas, Fede Vico, Alvaro Vadillo & Roberto Soldado.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Daniel Carrico, Diego Carlos, Sergio Reguilon, Joan Jordan, Fernando, Ever Banega, Lucas Ariel Ocampos, Luuk de Jong & Nolito.
---

This is the stats tab
This is the post tip