Innan landslagsuppehållet tar vid avslutar Granada och Sevilla den åttonde omgången av den spanska La Liga, på Estadio Nuevo Los Carmenes. Efter sju omgångar är Granada fortfarande utan någon seger. Totalt har det blivit tre poäng. Att plocka poäng väntas bli tufft då Sevilla är på jakt efter ligaguldet denna säsong. Med två raka ligasegrar i ryggen är formen fin och förutsättningar goda till att fortsätta utmana topplaget i tabellen. Då ska det också till en seger mot ett bottengäng som Granada.

Inledningsvis får inte Granada till det resultatmässigt. Laget hamnade på en sjunde plats som nykomlingar först och förra säsongen på en nionde plats. Denna säsongen inleddes med två kryssmatcher, där formen ändå fanns. Sedan dess har det blivit en poäng, som kom mot stormakten FC Barcelona på Camp Nou, samt fyra förluster mot Rayo Vallecano, Real Betis, Real Sociedad och Celta Vigo. Inget annat lag har släppt in fler mål än Granada, vars vanligtvis stabila försvar inte går att känna igen.

Länge har Sevilla varit med och nosat i toppen. Förra säsongen gjorde de en fantastisk avslutning, efter en seg inledning. Denna säsong har de bestämt sig för att ändra på detta. Med en match mindre spelad har Sevilla tagit 14 poäng efter sex omgångar. Det räcker till den tredje plats i tabellen bakom stormakten Real Madrid och Alexander Isaks Real Sociedad. Nyckeln har varit försvaret. Sevilla har släppt in minst mål av alla - bara två gånger. Bakom sig har de en 2 - 0 ligaseger över Espanyol.

Sevilla är också obesegrade i Champions League, där de har kryssat i båda matcherna mot Red Bull Salzburg och Wolfsburg. Anfallaren Youssef En-Nesyri är skadad medan Thomas Delaney är avstängd. Ersättarna ska räcka gott och väl för att slå Granada - som har Neyder Lozano, Yan Eteki och Maxime Gonalons i sjukstugan. Även om Granada har haft längre vila så har Sevilla en bred trupp och en bättre spelare på samtliga positioner. Därmed blir det ett spel på en rak Sevilla seger i matchen.

Speltips Granada - Sevilla:
2 - odds 1.80 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Granada:
Luis Maximiano, Carlos Neva, Domingos Duarte, German Sanchez, Quini, Luis Milla, Angel Montoro, Monchu, Antonio Puertas, Luis Suarez & Darwin Machis.

Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Ivan Rakitic, Alejandro Gomez, Fernando Reges, Erik Lamela, Rafa Mir & Lucas Ocampos.
---

This is the stats tab
This is the post tip