Det råder kaos i Valencia. Det är en fras som vi som följer den spanska La Liga är vana vid att höra. Denna gång är krisen stor. För andra gången denna säsong har Valencia sparkat sin tränare. Albert Celades fick förtroende som manager i nio månader. Sedan blev det slagsmål mellan spelarna och tränarna och när resultaten inte heller har går lagets väg har Valencia för sjätte gången tagit in Voro som tillfällig tränare för klubben. Ändå är Valencia småfavoriter till att vinna sin nästa match mot Granada.

Förutom Albert Celades har dessutom sportchefen Cesar Sanchez avgått. I och med detta känns det som att Valencia har gett upp denna säsong. Med den senaste förlusten hemma mot Athletic Bilbao sjönk Valencia från en åttonde plats till en tionde plats i tabellen. I de senaste matcherna har Valencia spelarna tappat bort bollen i riktigt farliga lägen och blivit straffade hårt för detta. Valencia har inför mötet tre raka förluster som har kommit mot Eibar, Villarreal och Athletic Bilbao - utan något mål framåt.

Lättare blir det inte heller att möta Granada på bortaplan. Dels för att Valencia har varit riktigt urusla genom hela säsongen i sitt bortaspel. Det starka hemmaspelet har räddat Valencia, men på bortaplan har det endast blivit tre segrar på sexton matcher. Inget som direkt skrämmer slag i Granada, som på hemmaplan har nio vinster, två kryss och fem förluster. Formen är fin med en 2 - 0 seger borta mot Alaves senast. En seger över Valencia innebär att Granada är med och slåss om Europa League platser.

Med tre raka förluster och en storm som blåser hårt och kallt i klubben kan jag inte se Valencia som en favorit på bortaplan mot något La Liga lag just nu - speciellt inte Granada som är hemmastarka och kommer från en stark insats. Jag spelar på att Granada vinner matchen, men slänger in en försäkring om Valencia skulle kriga till sig ett oavgjort resultat. Spelet blir alltså Granada asiatisk handikapp +0 = förlust vid en Valencia seger, pengarna tillbaka vid kryss och vinst vid en Granada seger.

Speltips Granada - Valencia:
1 asian hcp 0 (samma som Granada draw no bet) - odds 2.15 hos SpeedyBet , 10bet & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Granada:
Rui Silva, Dimitri Foulquier, Victor Diaz Miguel, German Sanchez Barahona, Domingos Duarte, Carlos Neva, Yangel Herrera, Yan Brice Eteki, Carlos Fernandez, Darwin Machis & Roberto Soldado.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Eliaquim Mangala, Jaume Costa, Denis Tjerysjev, Daniel Parejo, Francis Coquelin, Carlos Soler, Kevin Gameiro & Manu Vallejo.
---

This is the stats tab
This is the post tip