Division 1 och 2 drar igång i Sverige den här helgen.
Serier som jag ofta hittar bra spel i.
I dessa serier blir mitt första spel på Oskarshamns AIK. Det här är ett bra lag med flera spelare som skulle ta en tröja i Superettan. Inte minst en sådan poängspelare som Peiman Eliassi eller som slitvargen på mitten Filip Jägerbrink, eller killen med de fruktade inkasten; Anton Agebjörn, allsvensk med Kalmar FF.
Till den här säsongen har Oskarshamns AIK dessutom värvat in tyngt framåt när en sådan division 1-legend som Sonny Karlsson har hämtats in.
Fler förvärv?
Mittbacken Bun Dawda Sowe, mittback från AFC Eskilstuna med 5 allsvenska matcher på meritlistan, ska försöka täta defensiven än mer.
I dag möter man Grebbestad borta. En nykomling som kommer få det mycket svårt i den här tuffa serien.
Grebbestad har ett blytungt avbräck då Mergim Berisha, lagets kanske bäste spelare är skadad och missar premiären. Emeka Uche 7 mål förra säsongen, som var så bra under 2017, har utvisas till Nigeria.
Sedan har rutinerade herrar som Markus Svensson och Granit Berisha varit skadade under försäsongen och är knappast som bäst just nu.
Gamle Jonas Henriksson då?
Allsvensk rutin i massor men jag tror att sådan som Lill-Jägarn (Filip Jägerbrinks far Håkan var i många år en trotjänare i Kalmar FF därav smeknamnet) håller honom i strama tyglar.
Nej, Oskarshamn ska ses med drygt 50 procents vinstchans. Därför är 2.00 hos LeoVegas bra betalt för den här tvåan.

This is the stats tab
This is the post tip