Returmöte i Playoff-matchen mellan Grekland - Kroatien. Det första mötet i Zagreb slutade 4-1 till Kroatien, och faktum är att det var närmare 5/6-1 än 4-2.

Jag kommer spela (mål innan 31:00 minuten) till 1,83 hos bet365 . Spelet hittar ni under ”Mål”-marknaden.

Grekland är ett lag med framförallt ett starkt kollektiv och defensiv, utan direkta stjärnor. Nu har man satt sig i ett prekärt läge. De blåvita måste vinna med 3-0 för att ta sig till Ryssland i sommar, och det är väldigt lite som talar för det.
Kroaterna gjorde en maxprestation i Zagreb och visade verkligen vilken klasskillnad det var mellan lagen. Kroatien har flera spelare som håller yppersta världsklass - Modric, Perisic, Rakitic och Mandzukic för att bara nämna ett par. Den sistnämnde var till och med bänkad i det första mötet.

Jag tror möjligheterna för att vi ska få se ett mål under första halvtimmen är rätt stora. Läget kanske känns omöjligt för grekerna, men nog kommer man att ge det en chans, åtminstone från början. Kroatien behöver inte ta något initiativ i matchen, vilket jag tror kan passa ett kontringsskickligt lag som Kroatien. Utmärkta förutsättningar för mycket målchanser så länge hoppet finns för grekerna.

Det här är naturligtvis en helt annan match än det första mötet. Men värt att nämna är ändå att det stod hela 3-1 efter dryga halvtimmen i Zagreb.

1-2/2-1, hur som helst, det här fixar Kroatien.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip