SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Till Estadio Parque del Guairá åker tabellettan Cerro Porteno för att ta sig an Guairena i paraguyanska högsta ligan. Cerro Porteno är favoriter till att vinna, men det kommer att bli tufft. I fyra matcher i rad har marknaden varit fel ute där de har trott att det ska vara målkalas när Cerro Porteno är i farten. Samtliga gånger har marknaden haft fel, då Cerro Porteno har vunnit sina fyra senaste matcher med 1 - 0 resultatet. I deras senaste match rekade jag ett under 2,5 mål spel och nu blir det en favorit i repris.

Även om Guairena inte har den bästa dagsformen, eftersom de har tre raka förluster, så är de ett stabilt mittenlag i Primera Division. Dessvärre har de haft stora problem med målskyttet och inte fått den utdelningen som de hade hoppats på. De är ett starkt hemmalag som är väldigt svåra att bryta ner. Under de fyra senaste hemmamatcherna har de endast släppt in tre mål. Å andra sidan har de bara bemästrat att näta en gång under dessa fyra matcher, så de varken gör eller släpper in en massa mål.

Cerro Porteno är det laget med starkast defensiv som släpper in minst mål. Efter 15 ligaomgångar har det blivit 10 insläppta mål. I mitt tycke är formen på topp, även om det "bara" har blivit 1 - 0 segrar - fyra gånger i rad. Fast det är ju så Cerro Porteno spelar fotboll. Lite som Atletico Madrid i Spanien. Cerro Porteno gör ett tidigt mål och gör därefter allting för att behålla ledningen och ta en seger. Cerro Porteno har inte alltid spelat så, men i dagsläget gör de det och kommer att göra så även i denna match.

Därmed kan detta lätt bli en ytterligare 1 - 0 seger för Cerro Porteno, även om motståndarna inte ska underskattas på något sätt. Någon underskattning brukar det inte finnas från Cerro Portenos sida heller, som försvarar sig med hela laget när de själva inte äger bollen. Anfallaren Diego Churin skadade sig och utgick senast strax innan pausvilan. Ersättaren Jose Ortigoza är inte alls lika vass avslutare. I och med detta kan jag inte så något målkalas här och tippar på att vi får se som flest två mål i matchen.

Speltips Guairena - Cerro Porteno:
Under 2,5 mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Guairena:
Ignacio Don, Aquilino Gimenez, Salustiano Candia, Marcelo Baez, Gustavo Villamayor, Jorge Mendoza, Brahian Ayala, Pedro Delvalle, Rosalino Toledo, Jose Verdun & Antonio Marin.

Preliminär startelva - Cerro Porteno:
Rodrigo Munoz, Santiago Arzamendia, Alexis Duarte, Alberto Espinola, Juan Patino, Federico Carrizo, Angel Cardozo Lucena, Mathias Villasanti, Claudio Aquino, Enzo Gimenez & Jose Ortigoza.
---

This is the stats tab
This is the post tip