Hittat ett skönt specialspel som har goda chanser att gå in i dag. "Guardiolatrippeln" med Barca, City och Bayern München att vinna. Finns på startsidan som specialspel eller under fliken "godbitar - boostade odds".

Barcelona - Celtic

Barca ska givetvis vara numret större än Celtic i kväll. Även om gästerna kommer med gott självförtroende efter att ha slaktat värsta rivalen Glasgow Rangers med 5-1 - och Barca torskade oväntat mot Deportivo Alavés i helgen. Det kostade alltså ordentligt att vila Messi, Iniesta, Suárez med flera. Nu förväntas elvan bli denna:

Stegen - Roberto, Mascherano, Pique, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar.

Har svårt att se hur laget inte ska ta revansch med det laget i kväll.

****

FC Bayern - FC Rostov

Samma sak gäller Peps förra klubb FC Bayern. Tyskarna tar emot Rostov och har möjlighet att ställa ett starkt lag på benen. Förväntat elva:

Neuer - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Alcantara, Alonso, Vidal - Müller, Lewandowski, Costa

Bayern har fyra raka segrar totalt varav 6-0 mot Werder Bremen och 2-0 borta mot Schalke 04. Rostov har öppnat den ryska ligan sisådär med 10 poäng på sex matcher vilket ger en sjätteplats. Det här är ett lag som Bayern ska slå alla dagar i veckan.

***

Man City - Borussia Mönchengladbach

Pep Guardiola själv leder Man City hemma mot Mönchengladbach. Fyra segrar av fyra möjliga i ligan varav den senaste togs i derbyt mot Manchester United på Old Trafford. Svårt att hitta något som inte talar för att man ska ta Borussia Mönchengladbach på hemmagräs i kväll. Speciellt då stjärnanfallaren Sergio Aguero är tillbaka i laget efter sin avstängning mot United. Förväntat elva:

Bravo - Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov - Fernandinho - Sterling, Bruyne, Silva, Nolito - Agüero

Mönchengladbach kommer från förlust borta mot Freiburg med 2-1 och det här är knappast en lättare uppgift för André Schuberts mannar.

SPELTIPS
Specialspelet "Guardiolatrippeln" spelas till 1,75 hos Betsson (3/5 units). Alla tre storlag kommer göra allt för att få en bra start i CL och vilket kan leda till att man kan vila spelare i slutet av gruppspelsfasen när avancemanget är säkrat.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip