Speltips: Häcken vinner matchen till 1.77 hos Svenska Spel

______________________________________________________

Äntligen börjar det dra ihop sig i grupperna och det blir en fin avgörande match mellan Häcken - BP. Ett Häcken som inte alls kommit igång med ny tränare och många nya spelare. Däremot har man värvat BP:s bästa (?) spelare i form av Zeidane Inoussa, visserligen för en saftig summa men där det känns som en riktig spetsvärvning. Också en klar fördel i Sv.Cupen med ett försvagat BP…
Hur som helst har BP gjort det bra i cupäventyret hittills och hållit en stabilitet defensivt som det även sett ut i träningsmatcherna. Det har inte varit lika mycket hawaii som under föregående säsong. Och kanske är det melodin för att kamma hem fler poäng 2024. Offensive ersättaren blev en tidigare allsvensk stjärna i form av Daleho Irandust, en riktig spetsvärvning av BP som ändå kom lite oväntat. Daleho är bara 25 år och får man bara ha honom skadefri, som är utmaningen, så är det en kanonvärvning.


Häcken
Senaste match: Landskrona - Häcken 3-2
Kommentar: Ovanligt slarvigt passningsspel av Häcken vilket gjorde att tålamodet med boll blev lidande. Det kändes stressat och det svaga positionsspelet i försvarsspelet kunde Landskrona utnyttja flera gånger om.

Elva: Linde - Lundqvist - Zecevic - Hovland -Sandberg - Dahbo - Amane - Rygaard - Youssef - Lindberg - Hrstic

BP
Senaste match: BP - Östersund 1-0
Kommentar: BP gjorde jobbet mot Östersund, inte en så imponerande match men det kändes ändå som en kontrollerande seger där Östersund inte räckte till. Förvisso var BP nära att göra ett självmål men närmre än så kom inte gästerna.

Tabell Grupp 3:
BP +4 6 poäng
BK Häcken +1 3 poäng
Landskrona -2 3 poäng
Östersund -3 0 poäng

Förutsättningar: BP vidare om de tar poäng mot Häcken. Häcken vidare förutsatt att de vinner med minst 2 mål mot BP. Landskrona har för många mål att hämta igen, medan Östersund är utslaget.

_________________________________________

Fint värde på hemmaseger

Gruppfinal innebär alltid mycket press och det kanske passar Häcken bra att nu hamna i underläge. De måste gå för seger och det med två mål medan BP lär försöka stänga igen. Kvalitetsmässigt skiljer det såklart mycket mellan lagen och hade förväntat mig att få lägre odds på hemmalaget, däremot värderas det lite väl mycket den tröga starten. Häcken får tillbaka ett par nyckelspelare till denna match.

Är säker på att Häcken kommer bli att räkna med även i år, med sina vassa nyförvärv. De är möjligen bara lite segstartade och ännu inte helt samspelta. BP är möjligen stabilare och lär försöka stänga igen helt, fördelen är att de går vidare vid uddamålsförlust, även om det såklart är svårt att spela på ett sådant resultat. 1.77 på hemmaplan mot BP är ett fint odds som det bara är att plocka.

Speltips: Häcken vinner matchen till 1.77 hos Svenska Spel
This is the stats tab
This is the post tip