Bajen gästar BK Häcken på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål +ö2,5 mål i matchen. I skrivande stund 1.90 på Bethard , vilket är ett tiotal pktr högre än hos andra.

Tian Häcken mot sexan Hammarby. Hemmalaget fick viss effekt sedan de bytte ut Alm mot Högmo. Men säsongen är ändå super-underkänd med tanke på förväntningarna inför. Har dock långt ner till botten, så det finns inget att spara på här - bara att gå in och försöka vinna. För Hammarbys del är det bara att gå för seger i varje match för att försöka knapra in på toppfyran. Inget att spara på hos någon gör att jag tycker det finns fina förutsättningar för en fin match. Då ligger lagen ändå på delad andraplats i antal mål per match - så det är två lag som ofta är involverade i målrika matcher.

Hammarby kommer från två raka segrar på hemmaplan och två nollor. Mötte dock Varberg och ett otroligt svagt Blåvitt - annat mostånd här. Häcken har gjort mål i 17/20 matcher och i åtta av nio hemmamatcher. Trots en svag säsong är de väldigt pålitliga hemma och trots ett par skador har de en vass offensiv med Jeremejeff i spetsen.

Offensivt har Hammarby bra form på Amoo och Ludwigson. Selmani jobbar hårt och är nyttig utan att göra så många mål. Finns även flera alternativ bakom dessa, även om Bojanic eventuellt missar pga skada. Precis som Häcken så har Bajen gjort mål i 17/20. Med tanke på att tidigare rätt defensivt starka Häcken varit sämre bakåt i år bör Bajen ha mycket god chans att göra mål.

Tycker 1-1 ska vara osannolikt som slutresultat här och ser samtidigt goda chanser för bägge lagen att näta. Därför känns den här specialaren som en no brainer här.


This is the stats tab
This is the post tip