Häcken asian -1 spelas i måndagens derby i Göteborg.
Pengarna tillbaka på uddamålsseger, vinst om det blir tvåmålsseger eller mer för Alms gäng.

Även om det rent tabellmässigt inte är särskilt mycket att spela om för något av lagen är det här en rätt stor match ändå. Derby och mycket folk på läktaren - en av de riktigt viktiga matcherna som återstår den här säsongen för båda. Så räkna med tvp riktigt inspirerade lag. Då tycker jag Häcken är en klass bättre. Finns spets på spelare som Paulinho, Irandust och Jeremejeff som IFK inte har. Dessutom garanterar Friberg, Faltsetas och Rasmus Lindgren en central defensiv stabilitet. Att matchen spelas på konstgräs ser jag som en stor Häcken-fördel gentemot Blåvitt. Är fortfarande obesegrade på hemmaplan - bara Peking och AIK har bättre hemmafacit.

Blåvitt krigar på. Blandar och ger i matcherna. De två senaste matcherna (Dalkurd och Elfsborg) har inte varit något vidare sett över 90 minuter. Har sett bra ut i vissa perioder, men överlag har det varit för ojämnt för att kvittera ut ett bra betyg. Senast fick man hjälp av en oerhört billig straff. Tycker väl det gått att skönja en positiv utveckling stundtals den här säsongen - men är fortfarande en bit efter de bästa lagen i serien. Och hemma-Häcken håller jag som ett sådant.

Det här är typiskt en sån match där rutinerade rävar som Paulinho, Friberg och Lindgren taggar till och visar sig från sin bästa sida. Krävs ett Häcken som inte kommer upp i nivå och ett Blåvitt som gör en maxprestation för att det ska bli något annat än hemmaseger.

Spelet till 2.08 hittas hos Bethard eller FastBet . Även 888sport och LeoVegas har samma odds.

3-1?


This is the stats tab
This is the post tip