Tas på tisdagen, mathcen spelas söndag:
Över 2,5 mål till i Häcken-IFK Norrköping hos LeoVegas , MrGreen eller 888sport .

Häcken som klubb har inget att spela för här. Men alltid målhungrige Paulinho vill naturligtvis säkra skytteligatiteln (står på 20 gjorda, Hallenius är tvåa på 18). Laget har varit fantastiskt bra under hösten, framför allt offensivt. Blev nollade mot Bajen senast, det var första gången på två månader laget misslyckades att göra mål. Vill säkerligen bjuda hemmafansen på en bra säsongsavslutning och då ska Paulinho, Jeremejeff, Irandust och de andra inte behöva gå mållösa.

IFK Norrköping går för guldet. Måste vinna här för att det ska leva ända in i mål här, det får inte sluta kryss. Har gjort mål i tolv raka omgångar och har bara misslyckats med att göra mål en enda gång den här allsvenska säsongen - oerhört starka papper. Även om laget inte ÖSER in mål i varje match är de pålitliga och breda nog för att skaka fram målchanser och mål mot allt motstånd de ställs inför. Moberg-Karlsson, Skrabb, Kalle Holmberg m.fl. - finns gott om fina offensiva hot.

Sex raka matcher inbördes har gått ö2,5 och jag tror det kan rinna på även denna gång. Blir förvånad om inte bägge lagen nätar och 1-1 ska inte finnas på någon världskarta alls.

This is the stats tab
This is the post tip