SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för hemmastarka Häcken att ta emot jumbon Kalmar FF på Bravida Arena.
Mitt speltips: Över 2.5 mål i matchen till 1.78 på bet365 .

Häcken kommer till matchen som femte placerat i tabellen med 21 inspelade poäng, sju poäng efter ledande Malmö FF. Man kommer till matchen med en OK form då man vann senast och förlorade matchen innan dess. Senast vann man imponerande mot andra placerade Norrköping då Söderlund var stor matchvinnare med sina två mål som sänkte Norrköping i 2-1 vinsten, matchen innan dess åkte man dock på en borta förlust mot Djurgården där man förlorade med 3-1.

Kalmar FF kommer som jumbo till matchen med endast nio inspelade poäng. Man kommer till matchen med hela tio matcher utan vinst och har de två senaste matcherna en förlust och ett kryss. Man spelade senast hemma mot Örebro där man förlorade med klara 3-0 i en match man inte alls spelade bra i och var i stor del av andra halvlek utspelat av bortalaget, matchen innan dess tog man ett kryss mot AIK då matchen slutade 0-0 även den matchen spelade man hemma.

Jag tror på en match med mycket mål. Häcken är det betydligt bättre laget för stunden jämfört med Kalmar och spelmässigt tror jag verkligen detta kommer att synas speciellt när man spelar på sitt konstgräs på Bravida Arena. Häcken har även en fin offensiv och laget har stått för 24 mål framåt än så länge i år vilket är tredje mest i Allsvenskan och man möter ett Kalmar som är laget som släppt in flest i serien då man släppt in 22 mål, laget såg även riktigt skakigt ut defensivt i senaste matchen mot Örebro. Kalmar då, man har visat sig skickliga på fasta situationer och spelar verkligen för att skapa dessa med, varje gång man får ett inkast flyttar man upp hela laget och satsar för mål. Dessa inkast och även hörnor har laget gjort bra och man skapar även en hel del ifrån dessa situationer. Därför blir mitt speltips Över 2.5 mål i matchen till 1.78 gånger degen på bet365 .

I 8 av häckens 10 senaste matcher har det blivit över 2.5 mål och lagen har även gjort extremt mycket mål då man gjort 15 mål de sex senaste matcherna. Även Kalmar FF’s matcher har ofta uppnått 2.5 mål, nämligen i 7 av lagets 10 senaste matcher har det blivit över 2.5 mål.

This is the stats tab
This is the post tip